FOTBAL  »  LIGA 2  »  STEAUA

Lăcătuș, jigniri suburbane cu un suporter la meciul Stelei: "Vino la gard dacă ești smecher! Mai ai un pic și mori!" » Steaua a învins-o pe AFC Rapid

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat marti, 24 aprilie 2018 19:04

După două rezultate negative, 1-3 cu Academia Rapid și 1-1 împotriva lui Comprest, Steaua a simțit din nou gustul victoriei în Liga 4-a.

Roș-albaștrii s-au impus cu 2-0 pe terenul lui AFC Rapid, după golurile reușite de Răsdan, în minutul 20, și Bâtfoi, în minutul 65.

Echipa Stelei: Iancu - Radu, Pădureț, Sitaru - Zeciu, Constantinescu, Răsdan, Vîlcea, Pătrănoiu - Mirea, Bâtfoi

Meciul, desfășurat pe terenul "Electromagnetica" din Ferentari, nu a fost scutit de incidente.

La pauză, Lăcătuș a fost provocat de un suporter al celor de la AFC Rapid: "Vedeto, gata, ajunge, ieși odată", i-a strigat acesta lui Lăcătuș, care tocmai saluta galeria.

Răspunsul "Fiarei" nu s-a lăsat mult așteptat, fiind unul agresiv: "Șmechere! Vino la gard aici dacă ești smecher. Stai acasă, ți-a trecut vremea, mai ai un pic și mori", ar fi fost reacția lui Lăcătuș către suporterul în vârstă, potrivit Pro X.

Cu 6 etape înainte de final, Academia Rapid e lider, cu 62 de puncte, în timp ce Steaua e pe 2, cu 58 de puncte. AS Tricolor completează podiumul, cu 55 de puncte, iar CS FC Dinamo e pe 4, cu 47 de puncte. 

  • Academia Rapid a fost depunctată cu 3 puncte pentru că a folosit un fotbalist fără drept de joc în victoria cu AS Tricolor. Mai poate pierde 3 puncte din același motiv, fotbalistul fiind utilizat și la meciul câștigat cu Victoria.
  • Primele 4 echipe se califică în play-off. Acestea vor juca într-un minicampionat, pe teren neutru. Partidele se vor disputa într-o singură manșă. Câștigătoarea va merge la baraj pentru Liga a 3-a cu formația care se impune în Liga a 4-a Giurgiu.
  • În acel minicampionat primele 4 clasate vor intra cu 3, 2, 1 respectiv 0 puncte în funcție de clasarea din sezonul regulat.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (36)
194362334230310
Robert Damian  •  25 Aprilie 2018, 12:30
Postat de catalynn pe 25 Aprilie 2018, 00:25

Fake news, ca si copii sau femeile cica batuti de ultrasi la derbyul de pe National Arena (respectivii au avut de suferit strict din cauza gazelor jandarmilor, niciun ultras nu ar lovi femei sau copii). Episodul cu pricina a avut loc fix in capul sec al slujbasului becalist de la ProSt-X. Evident ca gsp nu s-au deranjat sa il sune pe Lacatus sau pe cel agresat pt a confirma. Ce-o sa mai rad la anul cand fcsb se va desfiinta, sa vezi ce or sa se mai vaicareasca tolontanii! :-))))

*** trebuie sa mai ai,talpanovici!!!!!Si,colac peste pupaza,Incurabile!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cikyu
cikyu  •  25 Aprilie 2018, 12:06

Talpane talpane..... de la sampion lig ai dus o in ferentari.... talpaneee

366212200464782
Iaka Marton  •  25 Aprilie 2018, 04:01
Postat de stoichkov10 pe 24 Aprilie 2018, 22:58

piftie. taximetristul.

Bai desteptule site people ***.ro si asculta înregistrarea cu marele *** lăcătuș!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (36)
Comentează