FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGA 4 BRAȘOV

Liga a 4-a brașoveană pregătește spectacolul! Echipa suporterilor lui FC Brașov a fost acceptată și și-a găsit deja marea rivală

Foto: Liga Suporterilor Stegari
Foto: Liga Suporterilor Stegari

Articol de - Publicat vineri, 11 august 2017 18:44

Liga a 4-a braşoveană va fi formată în noul sezon, cel mai probabil, din 17 echipe, s-a decis în cadrul Adunării Generale a AJF Braşov, întrunită joi după amiază.

Pe lângă cele 13 formaţii care au evoluat în campionatul precedent în L4 vor face parte din noua configuraţie nou înfiinţata AS „SR” (echipa suporterilor lui FC Brașov), dar şi Colţea 1920, Voinţa Hurez şi Inter Tărlungeni, ultimele trei protagoniste în Liga a 5-a în trecut.

În această situaţie, s-a ales o tabelă berger de 18 echipe pentru stabilirea ţintarului.

Totodată, în cadrul şedinţei s-a votat afilierea cluburilor nou înfiinţate - Cetaţenii Ghimbav, AS „SR” Braşov şi Voinţa Măieruş

Echipa suporterilor celor de la FC Brașov vor avea derby-uri cu ACS Steagu Roșu, o altă echipă care vrea să ducă mai departe tradiția ”galben-negrilor”.

Cel de-al patrulea eșalon din Brașov începe să semene tot mai mult cu Liga a 4-a din București, unde se vor regăsi echipe precum CSA Steaua, FC Rapid, AFC Rapid, Carmen București, Progresul București, Venus București și Victoria București.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează