FOTBAL  »  LIGA 2  »  UTA - FC BRAȘOV 1-2

Steliștii au decis derby-ul ligii a 2-a: UTA - FC Brașov 1-2 » Ambele formații luptă pentru promovare

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 martie 2017 09:35

FC Brașov a câștigat derby-ul ligii secunde pe terenul arădenilor de la UTA Bătrâna Doamnă, scor 2-1, cu două goluri marcate de jucători împrumutați de la Steaua.

Oaspeții au deschis scorul în minutul 9 prin Sebastian Chitoșcă, după o acțiune pe cont propriu finalizată cu un șut cu exteriorul. Enceanu și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor, în minutul 76, după ce a pătruns în careu și a trimis pe lângă portar.

Arădenii puteau micșora diferența imediat, când arbitrul Florin Maziliu a dictat penalty la o intervenție a lui Cătălin Stan la Curtuiuș. Adrian Petre a ratat însă lovitura de pedeapsă.

Golul de onoare al celor de la Arad a fost marcat de Marius Chindriș cu un minut înainte de final.

După 23 de etape, UTA și FC Brașov se află la egalitate cu 45 de puncte, însă arădenii rămân pe locul 2 datorită golaverajului. Promovează în prima ligă primele două echipe clasate, iar locul 3 dă baraj cu locul 6 din play-out-ul Ligii 1.

Vezi meciul liveSCORE

UTA - FC BRAȘOV 1-2
A marcat: Chindriș 89 / Chitoșcă 9, Enceanu 76

 

 
 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează