FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Lucrurile merg tot mai bine la Rapid! Moraru anunță: "Avem contracte semnate"

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 mai 2016 17:50

Valerii Moraru a vorbit despre situația de la Rapid. Omul de afaceri e convins că echipa va rezista și susține că în acest moment clubul are 2 milioane de euro garantate. 

Rapid nu va intra în faliment, am spus-o de la bun început. Dovadă că procesul de insolvenţă continuă. Nu existau şanse ca acest club să dispară. Păi, avem asiguraţi 1.400.000 de euro din drepturile de TV şi alţi 600.000 de euro din contracte de sponsorizare.

Avem contracte semnate. Nici o instanţă nu ar fi putut declara falimentul Rapidului din moment ce avem două milioane de euro care vor intra în conturile clubului. Pentru că, pînă la urmă, interesul creditorilor este să-şi recupereze banii.

Asta e unica variantă, să continuăm. Sper încă o dată că adevărații rapidiști au înțeles că nu am venit aici cum au venit alți administratori, numai cu gîndul de a se îmbogăți și de a-și face nume.

Am venit să ajut Rapidul din inimă și dacă ne reușește să scoatem din insolvență am salvat un brand mare românesc, care merită să fie salvat.”, a declarat Moraru pentru Fanatik.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
773564036075175
Constantin Sorin Gheorghe  •  02 Iunie 2016, 15:34

E clar, noi ar trebui sa intelegem ca omul asta nu ne propune banii pe care nu-i are. Ne propune management, citeste Creier. Imi doresc sa il aiba, chiar si in "pana" de comunicare & charisma, cum se afla. De ce uitam cine ne-a prabusit de fapt si plangem dupa "sacosele" lui cu bani? De ce uitam diferenta dintre tur si retur in Liga 1, 2014/2015? In tur am fost ciuca bataii, in retur intre primele echipe! Moraru este un necunoscut pentru mine. Eu tin cu Rapid, insa Nu sunt masochist :) RAPID! SUCCES IN LIGA 1!

doct
doct  •  31 Mai 2016, 18:39
Postat de magura pe 30 Mai 2016, 19:35

Ce poarta unii grija RAPIDului... Sa-si vada fiecare de echipa lui. RAPID nu va intra niciodata in faliment. Este un brand prea puternic ca sa dispara.

bine spus,bagatorii de seama si mancatorii de pui de la avicola ar trebui sa taca din gura,ce astepau ei sa ne depuncteze FIFA,noroc a acolo sunt oameni cu scaun la cap,nu bagatori de seama ca mircea sandu ori prunea.

magura
magura  •  30 Mai 2016, 19:35

Ce poarta unii grija RAPIDului... Sa-si vada fiecare de echipa lui. RAPID nu va intra niciodata in faliment. Este un brand prea puternic ca sa dispara.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează