FOTBAL  »  LIGA 2  »  LUPTA PENTRU PROMOVARE

Lupta pentru locul de baraj devine tot mai palpitantă! FC Argeș obține o victorie spectaculoasă în deplasare și se apropie de Chindia

FOTO: Facebook FC Argeș
FOTO: Facebook FC Argeș

Articol de GSP - Publicat marti, 24 aprilie 2018 19:27

FC Argeș s-a apropiat din nou la 3 puncte de Chindia Târgoviște, ocupanta locului ce asigură prezența la baraj în liga secundă. Piteștenii au obținut o victorie spectaculoasă pe terenul lui Academica Clinceni, scor 4-2.

FC Argeș a deschis scorul încă din primul minut, prin Buhăescu, dar ilfovenii au egalat în minutul 2, grație reușitei lui Gheorghe. Șerban a dus-o din nou în avantaj pe FC Argeș în minutul 10, Clinceni egalând încă o dată, în minutul 27, prin Petriș.

Repriza secundă le-a aparținut alb-violeților, care au tranșat victoria cu două goluri reușite pe final. Andrei Nilă a înscris în minutul 75, iar Raul Costin a închis tabela în prelungirile partidei.

FC Argeș e pe locul 4, cu 58 de puncte, și s-a apropiat la doar 3 lungimi de Chindia, care are 61 de puncte, dar și un meci în minus. AFC Hermannstadt e pe primul loc, cu 74 de puncte, în timp ce Dunărea Călărași e pe 2, cu același număr de puncte, însă un golaveraj inferior. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
capca1
capca1  •  24 Aprilie 2018, 22:00

“Buhăescu a deschis scorul încă din primul minut prin Buhăescu “ Bine că Buhăescu nu a deschis scorul prin Dennis Man sau Iannis Hagi! La-mpachetat pește cu agramații din redacția ambalajului respectiv !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează