FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Maftei nu a uitat clubul care l-a consacrat "Voi ține cu Rapid toată viața" » Când vrea să se retragă din fotbal

Articol de GSP - Publicat luni, 26 decembrie 2016 22:53

Vasile Maftei (35 ani) nu a uitat clubul pentru care a jucat opt ani și ia în calcul o eventuală implicare la Rapid după ce se va retrage din activitate.

"Voi ține toată viața cu Rapid, iar dacă vor avea nevoie de vreun ajutor din partea mea, o voi face cu cea mai mare plăcere, în orice ipostază, dar, cu siguranță, din altă ipostază decât cea de jucător. Ca jucător va fi mai greu să mai ajung vreodată să joc pentru Rapid."

Fundașul a declarat că există posibilitatea să se retragă din fotbal chiar la vară, după ce îi expiră contractul cu FC Voluntari.

"Cu fiecare an care trece îmbătrânim. Va veni și momentul în care voi spune stop activității de jucător. Mă gândesc la acest lucru, dar mai am contract până la vară și voi vedea atunci ce decizie voi lua", a spus Maftei la TV Dolce Sport.

Maftei a jucat pentru Rapid între 2001 și 2009, alături de care a câștigat un titlu, trei Cupe și două Supercupe.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
10153267892110559
Dumitru Ciobanu  •  27 Decembrie 2016, 07:58

Vasile ce barbat frumos arati fără barba,ce zice familia ta?Vasile implicati-vă la Rapid care a fost cea mai iubită echipă cu cei mai frumoși fani care au batut Stina lui Becali mereu.A ajun rau Rapidul dar nici echipa lei Becali nu e departe care a adunat pe Arena națională 218 fani la un derbi.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează