FOTBAL  »  LIGA 2  »  SATU MARE

Mari probleme pentru un club din Liga a 2-a! Echipa e aproape de colaps

Articol de - Publicat miercuri, 29 noiembrie 2017 16:59

Activitatea fotbalistică la Olimpia Satu Mare este pe punctul de a sucomba după ce divizionara secundă se chinuie, literalmente, de la o etapă la alta.

Clubul se baza, pe ultima sută de metri, pe alocarea unor fonduri din partea Consiliului Județean care ar fi deblocat, măcar până în primăvară, activitatea grupării conduse, acum, de Istvan Merkli.

Litigiile cu o serie de jucători care nu și-au primit la timp banii au ajuns la final și urmează depunctarea. Dacă fotbaliștii au fost duși cu promisiuni, luni de-a rândul, situația fostului antrenor al echipei, Tibor Selymes, pare a fi cu totul alta.

După rezilierea înțelegerii cu echipa condusă, la acea vreme, de Attila Karda, antrenorul a primit toți banii din contract, undeva la 700 de milioane lei vechi, suma reprezentând remunerația fostului antrenor până la încheierea campionatului în curs”, spune ziarul Informația zilei din Satu Mare.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează