FOTBAL  »  LIGA 2  »  DACIA UNIREA BRĂILA

Mijlocaş cu poftă de gol. Costel Roşu a ajuns la opt reuşite pentru Dacia Unirea Brăila

Articol de - Publicat miercuri, 19 aprilie 2017 15:42

Atacanţii de meserie ai echipei din Brăila se uită cum un mijlocaş, Costel Roşu, marchează pe bandă rulantă pentru formaţia antrenată de Alin Pânzaru.

Tânărul antrenor al Daciei, care a început cursurile Licenţei PRO, l-a urcat inspirat în linia de atac pe Roşu la startul noului sezon după ce jucătorul se consacrase în tricoul brăilenilor în zona mediană a terenului.

Mutarea avea să fie una perfectă devreme ce Roşu s-a abonat la gol şi a ajuns la cota opt în acest sezon. Ultima reuşită, cea din meciul cu FC Academica Clinceni, a fost din nou decisivă şi a adus toate punctele puse în joc în contul formaţiei gazdă.

"Sper să am acelaşi apetit ofensiv în continuare şi să ajung cât mai repede măcar la cota zece goluri", a spus Roşu după reuşita din meciul cu Academica. Dacia Unirea Brăila joacă, în etapa care vine în eşalonul secund, în deplasare, la Snagov, cu Metalul Reşiţa.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează