FOTBAL  »  LIGA 2  »  ANTRENOR

Mișcare importantă în Liga 2-a » Paul Codrea a preluat o echipă de tradiție

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de - Publicat miercuri, 06 decembrie 2017 21:22

Paul Codrea (36 de ani) va fi noul antrenor al Ripensiei Timișoara. Fostul internațional și-a reziliat contractul cu ACS Ghiroda, echipă pe care a antrenat-o în turul Ligii a III-a. Tânărul tehnician îi va prelua pe roș-galbeni după ultimul joc din acest an. 

Directorul sportiv al Ripensiei nu a pronunțat numele lui Paul Codrea, dar, în mod evident, fostul internațional va fi noul antrenor principal al grupării din Ciarda Roșie. Una dintre ultimele cerințe pentru efectuarea mutării, despărțirea lui Codrea de Ghiroda, actuala echipă a lui Codrea, s-a realizat în această săptămână.

"Săptămâna aceasta, ACS Ghiroda a reziliat contractul cu antrenorul Paul Codrea, acceptând dorința acestuia de a antrena la un nivel superior. Dorim să îi mulțumim pe această cale pentru munca depusă în cadrul clubului nostru și îi urăm multă baftă în continuare", se arată într-un comunicat.

Paul Codrea a încheiat anul pe locul 9 în "C" cu nou promovata ACS Ghiroda și a mai pregătit-o la nivel județean pe ASU Politehnica.

Ripensia Timișoara se situează pe locul 11 în Liga 2, cu 24 de puncte. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează