FOTBAL  »  LIGA 2  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

Mititelu a făcut planurile pentru revenirea Universității! Ce buget are echipa, când e programată reunirea și vizita medicală

Articol de GSP - Publicat luni, 03 iulie 2017 18:44

Adrian Mititelu este decis! În acest an va reînscrie Universitatea Craiova în campionat. Echipa va începe de la Liga a 4-a, iar toate planurile par a fi făcute.

Patronul Universității a postat pe pagina de Facebook programul pe care l-a stabilit echipei. Pe 16 iulie este programată reunirea lotului.

Mititelu susține că negociază cu 35 de fotbaliști, din care va alege 22 de jucători. A pus la punct și detaliile legate de echipament și bază de pregătire.

Cum arată programul:
- 16 iulie reunirea lotului
- 17 iulie vizita medicală
- 17 iulie - 5 august - cantonament Craiova
- 12 august începe campionatul

Alte detalii:
- se negociază cu 35 de jucători
- stafful tehnic și jucătorii vor fi prezentați pe 8 august
- la finalul săptămânii se vor depune documentele
- echipamentul va fi anunțat în 2 săptămâni
- bugetul stabilit este de 200.000, la care se mai adaugă bani pe care Mititelu speră să-i obțină de la sponsori și suporteri

 

Programul FC UNIVERSITATEA CRAIOVA pentru perioada urmatoare: -16 iulie reunirea lotului. -17 iulie vizita...

Posted by Adrian Mititelu on 3 Iulie 2017

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (32)
103276356984357
Gregory Conrad  •  04 Iulie 2017, 18:08

deci Al-mic esti cam dubios si pe internet umbli cu hotzi,( si blochezi pe fb parerile care spun adevarul ....chiar inainte de a da send ,,,,,esti de-adreptul dubios se vede ca esti doar sageata unora ca agita apele in politic si social in zona Craiovei ) am inchis paranteza ,...mare atentie unde este lichidatorul Fotbal Club U Craiova ???? de ce nu apare sa spuna ca FRF si AJF Dolj nu au voie sa inscrie echipe cu denumiri Fotbal Club U , FC U , FC Univeristatea ....marci ala echipei aflate in faliment, daca nu proprietatea ei dar in litigiu cu CSU pe aceste denumiri cum este Universitatea, dar nici FC si nici Fotbal Club nu ai voie sa folosesti ca astea sunt ale lichidatorului judiciar ......iata ca cel de la Rapid nu lasa lucrurile asa cum vrei tu sa faci citez : "Nicio entitate nu poate folosi marca Rapid în acest moment, într-un campionat sau altă formă de organizare. Am notificat FRF, LPF și AMFB să nu permită înscrierea în campionat a unei echipe care să folosească numele Rapid"

ion.ionescu
ion.ionescu  •  04 Iulie 2017, 09:35

Sigla pe care o are în spate a devenit celebră în anii 1982-83, de glorie ai Craiovei Maxima, pe insigne şi (mini) fanioane. Pe ea scria doar CRAIOVA, Mititelu a a adăugat FC Universitatea. Până în 1994, când a fost preluat de George Păunescu (în dauna lui Gică Popescu), Clubul s-a numit simplu : Universitatea Craiova. Fără FC , fără CS. trecând deasupra FC Universitatea, Mititelu şi-a însuşit şi această siglă...Leul de lângă el e de pluş, de pluş e şi Mititelu ca patron al Clubului ! Nu ştiu ce s-a întâmplat cu leuşorul mascotă plimbat pe "Central" la meciul cu FC Braşov (1-0) când s-a decis cine retrogradează dar dacă l-ar vedea pe Mititelu l-ar mânca !!!

davcriaol
davcriaol  •  04 Iulie 2017, 09:08
Postat de Adrian Addryano pe 04 Iulie 2017, 00:56

***

Ai dreptul la opinie insa aici gresesti... De ce? Dupa parerea mea acest individ nu a salvat UNIVERSITATEA fiindca o iubea ci doar pentru a se face cunoscut, a avut o bruma de bani si spera ca o va face sa creasca, cum crestea Fat-Frumos in povesti... Aminteste-ti ca ne-a facut de rusinea tarii prin aparitiile lui la tv, prin ceea ce spunea, UNIVERSITATEA nu mai era un brand era rusinea tarii, jucaria si bataia de joc a acestui mascarici... A vazut ca nu poate sa sustina echipa, te intreb, de ce a continuat sa o tarasca in mocirla? Doar pentru ambitia lui personala, nu s-a gandit o secunda ca raneste un oras intreg si milioane de suporteri, stii cum zicea, "este echipa mea si a familiei mele" , cum se spune, drumul spre iad este pavat cu cele mai bune intentii... Parerea mea este ca nu va face nimic, in celelalte orase, Galati, Timisoara, Ploiesti, au reusit sa faca ceva si sa promoveze in liga a 3-a fiindca sunt asociatii ale suporterilor, individul asta vrea sa conduca el pe banii altora, ceea ce nu se poate, daca cineva este atat de naiv incat sa-i dea banii sa-si faca el echipa, ori e prost ori are prea multi si nu are ce face cu ei...

Vezi toate comentariile (32)
Comentează