FOTBAL  »  LIGA 2  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

Mititelu, anunț de ultimă oră » A intrat în posesia unor acte noi: "Clonații trădători sunt șah mat"

Articol de GSP - Publicat luni, 27 februarie 2017 16:59

 Adrian Mititelu anunță pe pagina sa de Facebook faptul că a intrat în posesia unor documente care-l vor ajuta să recâștige marca "Universitatea Craiova". 

"Clonaţii trădători sunt şah mat! Am descoperit noi documente (sentinţe judecătoresti, acte de reorganizare etc) care confirmă indubitabil că Fotbal Club Universitatea Craiova este continuatoarea clubului înfinţat în anul 1948!

Am găsit şi acordul dat de instituţia de învăţământ Universitatea din Craiova pentru privatizarea clubului de fotbal în anul 1991! Toate aceste documente incendiare le voi depune mâine la DNA, dar şi în procesele cu marca de la ICCJ şi cel cu palmaresul de la Tribunalul Dolj!

Miercuri după amiază le voi publica pe această pagină! Gata! Impostura şi-a epuizat intoxicările...! Vor plăti cu toţii! De abia aştept să văd ce o să spună Olguţa Vasilescu, Marcel Popescu şi Pavel Badea...! Vor plăti pt fiecare secundă în care s-au folosit de brand-ul Universitatea Craiova!", a scris Mititelu pe Facebook.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (53)
alenb
alenb  •  27 Februarie 2017, 20:42

Adevarata Stiinta este aceea in al carei tricou poza primarita vasilescu in campania electorala. De ce nu purta tricoul lui CSU? Simplu, aceasta echipa inca nu se infiintase ))

lionforever
lionforever  •  01 Mai 2017, 17:04

probabil și-a schimbat buletinul .

499700600237659
Criss Criss  •  28 Februarie 2017, 06:25

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (53)
Comentează