FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC U CRAIOVA

Mititelu e tot mai sigur că revine în fotbal » Acord de principiu cu un antrenor pentru Știința: "O să mă vedeți în vară la echipă"

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 februarie 2017 18:07

La doi ani și jumătate de la ultimul meci oficial, FC Universitatea Craiova ar putea reveni din vară în fotbalul românesc, cel puțin așa promite Adrian Mititelu. 

Mititelu a anunțat și în anii trecuți că echipa sa va reveni în prim-planul fotbalului românesc, dar până acum dorinţa acestuia nu s-a îndeplinit.

Acum pare ceva mai hotărât și ar fi început în culise pregătirile. Potrivit Fanatik, ar fi vorbit deja cu Nicolo Napoli pentru a prelua echipa.  Mititelu speră să facă rost de despăgubiri în urma procesului privind dezafilierea și cere ca echipa să fie readusă la situația dinaintea excluderii din fotbal, adică în Liga a 2-a. 

"Eu sunt acasă în Italia. Aștept să se termine și procesul pe care îl am la UEFA cu Iași și cu Florin Prunea.  Aștept să se termine și procesul pe care Universitatea Craiova îl are cu foștii conducătorii ai fotbalului românesc. Nu vă ascund că am avut niște discuții cu Adrian Mititelu și mi-ar plăcea să revin la această echipă dacă justiția din România îi va da dreptate.

Vreau să contribui la renașterea echipei unde m-am simțit cel mai bine în România. Îi respect mult pe suporterii clubului. Dacă totul o să fie bine, atunci o să mă revedeți în România la vară", a spus Napoli pentru sursa citată. 

Nicolo Napoli, 55 de ani, este liber de contract după ce a fost dat afară de Poli Iaşi. Italianul a mai antrenat la U Craiova între 2007 şi 2009, ianuarie - aprilie 2011 şi iulie 2013 - februarie 2014.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
499700600237659
Criss Criss  •  13 Februarie 2017, 08:03

Visuri tată pt brutar.Craiova are echipă nu are nevoie de veneticul ăsta. Si dacă îsi face echipă să vedem cum o să se numească si unde o să joace.

cristian_77
cristian_77  •  12 Februarie 2017, 23:31
Postat de poli_4_ever pe 12 Februarie 2017, 20:23

Povesti prazaresti... Vai de Mititelu si de prazari

A vorbit asta de la Poli...nu stiu care...pfff...

poli_4_ever
poli_4_ever  •  12 Februarie 2017, 20:23

Povesti prazaresti... Vai de Mititelu si de prazari

Vezi toate comentariile (5)
Comentează