FOTBAL  »  LIGA 2  »  DEZAFILIEREA CRAIOVEI

Mititelu sare şi la Marius Stan: ”E inculpat în cazul dezafilierii Craiovei. A jucat teatru la vot”

Adrian Mititelu deschide război după război
Adrian Mititelu deschide război după război

Articol de GSP - Publicat joi, 07 iunie 2012 00:00 / Actualizat joi, 07 iunie 2012 17:52

Adrian Mititelu şi-a găsit o nouă ţintă. După conflictul violent cu Sorin Cîrţu, de miercuri seară, patronul Universităţii Craiova îl atacă şi pe Marius Stan, dezvăluind că acesta este cercetat din cauza votului în urma căruia s-a decis dezafilierea Ştiinţei.

”Stan e urmărit penal. De curînd a devenit şi inculpat în dosarul dezafilierii Universităţii Craiova. Nu a votat împotrivă, dar s-a abţinut. În regulament nu există abţinerea, ori votezi pentru, ori împotrivă. El a jucat teatru şi asta s-a văzut la ieşirea din sala de şedinţă. Există o înregistrare la DNA din care reiese că preşedintele Oţelului se scuză faţă de ceilalţi membri ai Comitetului Executiv şi afirmă că trebuia  cineva să se abţină, ca să nu fie votul în unanimitate pentru dezafiliere. Stan a intrat într-un grup infracţional care a pus fotbalul românesc la pământ”, a zis Mititelu pentru ”nepasadegalati.ro”.

Potrivit aceleiaşi surse, ” Mititelu crede că şi Oţelul va ieşi şifonat din această afacere, fiind posibil să fie sancţionat pentru faptele lui Marius Stan. Mai mult, şeful oltean afirmă că Stan este complice cu cei mai corupţi oameni din fotbalul românesc, Mitică Dragomir şi Mircea Sandu, şi insinuează că acesta a fost ajutat să obţină titlul de anul trecut”.

Candidat pentru funcţia de primar al Galaţiului la alegerile locale din 10 iunie, Marius Stan nu a putut fi contactat.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
unicasteaua
unicasteaua  •  07 Iunie 2012, 17:00

Sunt de acord 100 % ce a spus de Stan si Otelul si cele zero puncte din EuropaC1 +cea mai mica prezenta de spectatori pe stadion si scandalul banilor confirma ca la Galati actioneaza un grup mafiot in relatie directa cu Mircea Sandu ce anul trecut au furat in mod ordinar titlul Timisoarei .

darkdark
darkdark  •  07 Iunie 2012, 16:40
Postat de ockiu pe 07 Iunie 2012, 14:52

asta am vrut sa intreb si eu :)) melteneeeeeee (aka mititelu) - cu dovezile alea cand apari buhaiiii?!?!

Omul a dus dovezile la Curtea de Apel si DNA, dar lucrurile se misca in ritmul Romanica. O fi el incult si nebun dar stim toti ca ce s-a intamplat la Craiova a fost jaf. Oricare dintre noi ar baga 500.000 de $ undeva si ar fi furat ar lua foc, dar nu stiu daca ar avea incapatanarea lui Mititelu sa se bata cu "Mafia". Numai pentru acest curaj ar trebui respectat, asa nebun, incult, sarac cum e el.

new_philips
new_philips  •  07 Iunie 2012, 16:17

dar de ce l-ar intervieva un ziar online din galati pe mititelu?ce legatura are?si de ce cu 3 zile inainte de alegeri?ce naiba mah...unii chiar ne cred tampiti!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează