FOTBAL  »  LIGA 2  »  ASU POLI TIMIȘOARA

Mutare spectaculoasă pe Bega » Fost jucător la Rapid și cu prezențe în Europa League, la ASU Poli Timișoara

Articol de - Publicat marti, 17 ianuarie 2017 19:20

ASU Politehnica a dat o mică lovitură pe piața transferurilor la nivelul eșalonului secund. Formația susținută financiar de suporterii timișoreni l-a convins pe Ioan Mera să semneze un contract valabil până în vară.

Mera (30 de ani) revine în fotbalul românesc după ce a evoluat în ultimele două sezoane la FC Taraz, în prima ligă a Kazahstanului. Fundașul central s-a mai pregătit cu echipa fanilor timișoreni în anii trecuți.

De această dată Ioan Mera a semnat o înțelegere valabilă până în vară, cu posibilitatea de prelungire a înțelegerii, cu ASU Poli. Experimentatul jucător s-a remarcat la vechea Politehnica Timișoara, grupare pentru care a evoluat în cinci meciuri din grupele Europa League, ediția 2009-10.

Până acum ”Băieții în ghete” l-au mai transferat, sub formă de împrumut, pe Adrian Ungureanu, de la concitadina Ripensia. Echipa pregătită de Sorin Brîndescu mai negociază cu un portar și un mijlocaș central cu experiență. Timișorenii au ca obiectiv rămânerea în eșalonul secund în această ediție de campionat.

Fundașul Ioan Mera a jucat de-a lungul carierei la Poli Timișoara, CFR Timișoara, CSM Reșița, CS Buftea, Gloria Buzău, Unirea Urziceni, Alania Vladikavkaz, Săgeata Năvodari, ACS Poli Timșoara, Rapid și FC Taraz.

400.000 €e cota de transfer a lui Mera, conform transfermarkt.de

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează