FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGA B

Niculescu şi Dănciulescu ar putea reface unul dintre cele mai de temut cupluri » "N&D" ar putea conduce Damila Măciuca

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 iunie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 21 iunie 2013 22:38

Claudiu Niculescu îşi aşteaptă fostul coleg pentru a reface cuplul "N&D", însă de această dată pe banca tehnică a unei echipe.

Antrenorul Damielei Măciuca ştie că Ionel Dănciulescu se va apuca de şcoala de antrenori. Cei doi au scris istorie în tricoul lui Dinamo, unde au format printre cele mai frumoase cupluri de atacanţi din istoria fotbalului românesc.

"Chiar am vorbit cu el. Ştiu de această intenţie a lui, cînd îşi termină studiile, îl aştept cu mare drag. El va rămîne prietenul meu pentru totdeauna şi este un mare profesionist. Mi-aş dori să refacem acest cuplu.

Este un jucător care merită toate laudele, pentru că a realizat multe lucruri bune în fotbal şi mi-aş dori să devină campion. Ar mai putea face faţă încă doi ani", a declarat Claudiu Niculescu la Dolce Sport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (28)
ave_biancorossi
ave_biancorossi  •  22 Iunie 2013, 08:24
Postat de neaga1900 pe 21 Iunie 2013, 23:50

"cele mai de temut cupluri".............Vai mie : la ce face referire remarca respectiva!?

crezi ca ai produs o gluma ? pai, dc nu rade nimeni cu exceptia ta ?

belagio
belagio  •  22 Iunie 2013, 00:02

danciulescu daca avea bun simt pleca de atunci de cand a plecat si claudiu, desii claudiu avea un aport mai mare decat el, mai dadea un gol din lovitura libera , un gol cu capul ...asta este diferenta intre un caracter ca si claudiu si raj danciulescu..am avut un dudu georgescu , un dumitrache , au plecat frate cand nu au mai putut pe la 35 de ani , si erau de trei ori ca valoare peste raj , cu peste 70 de selectii la nationala..

cosminracila
cosminracila  •  22 Iunie 2013, 00:01
Postat de valyomanyd pe 21 Iunie 2013, 23:50

Normal ca sunt doctorul, nu ai vazut ca ti-am dat "tratamentul" si ma strigai ...Casanova ? :)))))))))))

doctore incurci pacientii, sa nu fii acuzat cumva de malpraxis!

Vezi toate comentariile (28)
Comentează