FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Nu are simțul realității sau știe ceva? Moraru face un anunț neașteptat: "Problema insolvenței e rezolvabilă. Cerem ca Rapid să fie înscrisă în Liga 1!"

Articol de GSP - Publicat marti, 13 decembrie 2016 11:28

Miercuri, 14 decembrie, va avea loc un nou termen în recursul Rapidului privind falimentul, iar Valerii Moraru, finanțatorul clubului, e foarte optimist.

Omul de afaceri moldovean spune că Rapidul nu va intra în faliment, iar problema cu insolvența se va rezolva. Mai mult, acesta susține că va cere ca începând din sezonul viitor echipa giuleșteană să evolueze în Liga 1.

"Insolvenţa este o problemă rezolvabilă. Aici nu sunt probleme. Problema este cine duce clubul mai departe. Pentru că eu nu am forţa financiară, recunosc asta. Aici este toată treaba. Cine este dispus să ducă Rapidul mai departe pentru că, repet, la insolvenţă nu sunt probleme. Am cerut şi schimbarea administratorului judiciar (n.r. Aurel Brihac), cumpărăm creanţele…

Vom solicita ca echipa să fie înscrisă anul viitor în Liga 1. Sper să avem câştig de cauză şi să nu mai apelăm la tribunal. Eu, în toată această perioadă, am negociat cu mai mulţi oameni de afaceri preluarea clubului. Nu am stat degeaba. Dar nimeni nu este dispus să aducă bani de acasă şi să fie înjurat. Asta mi-au spus toţi. Sper ca, într-un final, să găsesc pe cineva să vină în locul meu", a declarat Moraru pentru Fanatik.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
1069614773107304
Ayșen Boran  •  14 Decembrie 2016, 06:29

Burleanu asta vara a dat o decizie eronata impotriva echipei giulestene,ca de altfel si Tot FRF si LPF. Acum FRF si LPF trebuie sa repare ce decizii au luat impotriva echipei Rapid de alungul timpului,sau sa plateasca financiar si nu in ultimul rand penal,pentru ca au luat masuri nedemne si non sportive.Echipa Rapid SA poate reveni in liga 1 din sezonul urmatoar,chiar si cu un an de pauza,este normal si este locul pe care la castigat sportiv cu acei jucatori care la timpul respectiv nici macar nu erau platiti. In liga 1 se poate chiar si cu acei jucatori actuali care evolueaza in liga 5 in prezent,vor face fata si in liga 1. Recastigati dreptul de a evolua in liga 1,este locul pe care il meritati. Liga1 are nevoie de o echipa ca Rapid.

gametable08
gametable08  •  13 Decembrie 2016, 16:30

''problema este cine duce clubul mai departe. Pentru că eu nu am forţa financiară, recunosc asta. Aici este toată treaba''Problema este ca daca n ai bani la ce te ai mai bagat??? AI crezut ca faci bani si nu ti a iesit.din pacate echipele de traditie au fost macinata de astfel de personaje.Liga 1 a devenit una noua iar cu trecerea timpului va deveni si mai noua.imi pare rau de Rapid,ARGES,PETROLUL ,ETC.

becalidinamovit
becalidinamovit  •  13 Decembrie 2016, 15:17
Postat de ucv1948 pe 13 Decembrie 2016, 14:21

Asta este o stire bluff , sa mai faca gsp.ul rating ..... Vorba lui Evanghelie primarul : astia pentru faima si putere sunt in stare sa isi vanda nevestele :))

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează