FOTBAL  »  LIGA 2  »  DESPĂRȚIRE

O echipă de Liga a 2-a s-a despărțit de antrenor! Mesajul postat de cel demis

Articol de - Publicat sambata, 16 decembrie 2017 17:14

Metaloglobus București a ajuns la o înțelegere cu Bogdan Argeș Vintilă pentru a rezilia contractul dintre cele două părți.

Parcursul modest din partea a doua a turului de campionat, cu un singur gol marcat în opt meciuri, a condus la decizia conducerii clubului bucureștean.

"S-a încheiat o perioadă frumoasă din cariera mea, o experiență interesantă în Liga 3 și Liga 2. Am promovat și am contribuit la primii pași din istoria clubului în Liga 2.

Le mulțumesc tuturor celor care au făcut parte din familia Metaloglobus în această perioadă și le doresc mult succes în continuare", a spus Vintilă la despărțirea de formația bucureșteană.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează