FOTBAL  »  LIGA 2  »  INVESTIȚII

O echipă de tradiție are planuri mari! Vrea să revină în prima Ligă: "Am vorbit cu un investitor! Avem 6 mărci și stema"

Articol de GSP - Publicat joi, 23 martie 2017 13:08

Vivi Răchită, consilier al Primăriei Ploiești, a anunțat că un investitor este tentat să bage bani la Petrolul, echipă aflată în Liga a 5-a.

"Săptămâna trecută am fost contactat de un investitor, un francez de origine română. Este interesat de proiectul Petrolului. Acest domn iși dorește un proiect serios și să ajungă până în Liga I. Din partea Primariei vrea o deschidere pentru închirierea stadionului. în rest, nu vrea nimic.

Știa de situația mărcilor, care vor fi evaluate. În maximum două luni trebuie să avem un raspuns. Trebuie să știm cât costă și cum pot fi cesionate din punct de vedere legal.  Avem 6 marci, plus stema și culorile galben-albastru. Sunt în proprietatea Primăriei Ploiești. Nu ne dorim să vindem marcile, ci să le cesionăm. Așa ni se pare normal. Mărcile trebuie să rămână pentru totdeauna în proprietatea Primăriei pentru că sunt simbolul orașului

Există acest « Petrolul 52», care nu este un SA sau un SRL, ci o asociație sportivă. Din ce știu, sunt 28 de membri în acest ACS. Vom vedea ce se va întâmpla, pentru că nimeni nu iși doreste să fie două echipe în Ploiești", a spus Răchită la TV Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
154748688312874
Natasa Ionescu  •  23 Martie 2017, 15:55

Rachita ***u vrem sa vina mafiotii tai. Tineti marcile sa le dati la cui vreti voi, o sa vina DNA-ul sa va ia. Rachita ***. *** de investitor trebuia sa se duca la conducerea Petrolului '52 nu la primarie.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close