FOTBAL  »  LIGA 2  »  CS MIOVENI

O echipă din Liga a 2-a îi dă ultimatum lui Burleanu: "Reacţionezi sau ne retragem din campionat!"

Articol de GSP - Publicat marti, 09 decembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 09 decembrie 2014 16:20

Conducerea CS Mioveni a remis un comunicat în care ameninţă cu retragerea din campionat, în urma problemelor de săptămîna trecută, atît de la meciul de Cupă cu CFR, cît şi la cel de campionat de la Satu Mare. 

În sferturile Cupei, Mioveniul a pierdut cu 4-3, la Piteşti, după ce a condus cu 3-0, considerîndu-l vinovat pe arbitrul Dragoş Istrate care a acordat oaspeţilor un penalty contoversat la 3-0, şi apoi nu a avut nici o reacţie în minutul 86 cînd mingea a fost dată afară de gazde, avînd un jucător accidentat, iar clujenii în loc să le-o returneze, în spiritul fair-play-ului, au dat gol.

Apoi, în campionat, sîmbătă, la Satu Mare, Mioveniul a reuşit să egalzeze în minutul 86, dar după aproape un minut, arbitrii Omuţ şi Timar au revenit şi au dat offside deşi asitentul nu ridicase fanionul, iar gazdele nu au protestat deloc.

"După scrisoarea deschisă adresată preşedintelui FRF, Răzvan Burleanu de către clubul nostru, am aşteptat cu interes un punct de vedere al domniei sale, legat de cele întîmplate la meciul din sfertul de finală al Cupei Românei cu CFR Cluj.

Spre marea noastră dezamăgire, pînă în momentul de faţă, nu am primit niciun răspuns oficial din partea preşedintelui federaţiei. Nici ieri, la conferinţa de presă dînsul nu a avut vreo reacţie vis-a-vis de memoriul nostru.

Mai mult de atît, în ultimul meci de campionat, ne-a fost anulat un gol perfect valabil, iar arbitrajul a  fost penibil, centralul Omuţ şi asistentul Timar, stabilind practic după bunul plac rezultatul final al meciului. Astfel, prin toate nedreptăţile care ni s-au întîmplat în aceste două meciuri am compromis sezonul de toamnă, prin pierderea calificării în semifinalele Cupei şi ratarea clasării pe locul 2 în campionat.

Dezamăgirea e foarte mare, şi avem impresia că ne luptăm cu morile de vînt. Totuşi, aşteptăm un punct de vedere clar din partea preşedintelui Burleanu, privind rejucarea meciului cu CFR Cluj, plus sancţiiunile date arbitrilor din cele două meciuri. În caz contrar, voi propune finanţatorilor retragerea echipei din campionat" a declarat preşedintele Consiliului Director al CS Mioveni, Dumitru Olteanu.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (48)
titiduru22
titiduru22  •  10 Decembrie 2014, 02:32
Postat de teodor.muresan pe 09 Decembrie 2014, 18:07

Care steaua?

Lasa-l bre ca a scapat pe internet si trebuie sa-si faca planul.Cum crezi ca a adunat 3000+ de postari ???

titiduru22
titiduru22  •  10 Decembrie 2014, 02:30

Retragere usoara Mioveni !!!

dtdr
dtdr  •  09 Decembrie 2014, 21:34

O echipa de frustati si de milogi !

Vezi toate comentariile (48)
Comentează