FOTBAL  »  LIGA 2  »  CS BALOTEȘTI

O echipă din Liga a 2-a și-a schimbat antrenorul! A fost numit omul care sezonul trecut a salvat formația de la retrogradare

Articol de - Publicat marti, 28 noiembrie 2017 17:07

Augustin Călin s-a întors la CS Balotești și va conduce echipa cel puțin în ultimele două meciuri din acest an dacă Comitetul Executiv al FRF va decide că rundele respective se vor disputa.

Tehnicianul va purta apoi încă o rundă de negocieri cu șefii clubului, iar dacă acele condiții pe care le pune vor fi acceptate, va continua și din primăvară. 

Călin pleca înaintea începerii acestui sezon de la Balotești în așteptarea unei oferte din Algeria care nu s-a mai concretizat.

Antrenorul s-a ocupat, în ultima perioadă, de Mostiștea Ulmu, gruparea din campionatul județean din Călărași care luptă pentru promovarea în Liga a III-a.

Se schimbă suprafața de joc 

Altfel, din primăvara anului viitor CS Balotești va disputa meciurile de acasă într-un alt context după ce lucrările de instalare a unui covor sintetic pe actuala suprafață de joc se vor încheia cel mai târziu la jumătatea lunii martie.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează