FOTBAL  »  LIGA 2  »  DESFIINŢARE

O fostă echipă din Liga 1, aproape de desfiinţare: "Pentru noi e un bonus dacă reuşim să le dăm fotbaliştilor o masă la club"

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 octombrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 05 octombrie 2014 14:26

Liga a doua este în continuare plină de probleme. Academia Argeş a învins-o cu 3-0 pe Săgeata Năvodari în ultima etapă din eşalonul secund, dar aceasta nu este singura problemă a dobrogenilor.
Preşedintele Săgeţii, Aurelian Băbuţan, afirmă că echipa este aproape de desfiinţare, mai ales după ce primarul Nicoale Matei a fost reţinut pentru 30 de zile, în urma faptelor de corupţie.

"Orice ban venit din drepturile tv este un bonus pentru noi şi ne interesează, dar mai importante, la ora asta, sînt evoluţiile jucătorilor şi rezultatele. Nu ştim dacă vom mai continua, nu ştim dacă vom găsi resurse pentru a juca meciul de acasă cu Voluntariul.

Pentru noi e un bonus dacă reuşim să le dăm fotbaliştilor o masă la club. Nu ştiu nici dacă cei din afara oraşului, care ne mai ajută la deplasări, mai sînt dispuşi să ne ofere o mîna de ajutor. Nu ştim dacă vom termina turul! Datorii la salarii nu avem, dar la prime da", a declarat preşedintele Săgeţii Năvodari pentru sptfm.ro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (21)
farulxx
farulxx  •  06 Octombrie 2014, 19:41
Postat de constanteanul pe 06 Octombrie 2014, 08:51

Farul nu mai are suporteri adevarati de multi ani, doar o asa zisa galerie, o mana de cretini care injura pe la meciuri si care, culmea, la un moment dat se impartisera in doua tabere, parca nu erau si asa prea putini.

Suporteri adevarati sunt la F.C.FARUL...Tu esti unul de week-end,ca si ceilalti ce va place mocangeala si vreti sa veniti la stadion doar daca e intrarea mocca sau joaca steoaia.

blatistu49
blatistu49  •  06 Octombrie 2014, 13:21

desfintare bani zvirliti in Mocirla

constanteanul
constanteanul  •  06 Octombrie 2014, 08:51
Postat de zecs93 pe 06 Octombrie 2014, 00:14

Mai bine s-ar crea draq Farul Constanta, ca m-am saturat si de Sageata dar si de Viitoru, bai nene nu inteleg de ce sa nu bagi bani la o echipa care are suporteri, preferi sa i-ei una fara viata, fara nmk

Farul nu mai are suporteri adevarati de multi ani, doar o asa zisa galerie, o mana de cretini care injura pe la meciuri si care, culmea, la un moment dat se impartisera in doua tabere, parca nu erau si asa prea putini.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează