FOTBAL  »  LIGA 2  »  DESFIINȚARE

O nouă echipă din fotbalul românesc s-a desființat: "Eram cu banii la zi. Am rămas șocați"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 decembrie 2016 18:47

Fotbalul românesc se confruntă cu tot mai multe probleme, iar astăzi o nouă echipă și-a pus lacătul pe poartă.

Primăria comunei ilfovene Tunari a desființat secția fotbal chiar înainte de Crăciun și i-a chemat pe fotbaliștii echipei la primărie pentru a-i anunța că sunt liberi de contract, anunță ilfovsport.ro.

“Am fost prezenţi azi la club, noi credeam că vine vreo primă de Crăciun, pentru că eram cu banii la zi, adică la Tunari n-au fost probleme cu banii niciodată, dar ne-au anunţat că suntem liberi de contract, că echipa se desfiinţează.

De fapt, ieri (n.r. – marţi, 20 decembrie), primarul Alexandru Neacşu i-a chemat pe conducătorii echipei şi le-a spus că secţia de fotbal se închide, pentru că nu mai există susţinere financiară şi în bugetul lui 2017 nu sunt prevăzuţi bani pentru activitatea fotbal. Am rămas şocaţi, nici nu ştiam cum să o luăm, mai ales înainte de Crăciun”, a declarat un jucător din actuala echipă a Tunariului, conform sursei citate.

CS Tunari se afla pe locul 5 după 13 etape, în seria a II-a din Liga a 3-a, cu 22 de puncte, la o lungime de locul 2 ocupat de Viitorul II. Lider e Metaloglobus, cu 35 de puncte.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
para.para
para.para  •  22 Decembrie 2016, 08:59

Bine macar ca necalificatii de la aceasta hartie nu i-au facut si pe aia de la Tunari echipa de traditie a fotbalului romanesc.

alexbarosanu
alexbarosanu  •  22 Decembrie 2016, 02:39

ia uite ba ce suparati sunt trantorii astia ca nu mai sug banii amaratilot din tunari! stateau tolaniti si mai loveau din cand in cand basica si primeau salarii babane in timp ce slujbasii primariei care muncesc pentru contribuabili primeau un *** de bani! la munca saraciilor! sportul de performanta nu cu bani de la contribuabili!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează