FOTBAL  »  LIGA 2  »  TRANSFER

Ofertă tentantă pentru Mirel Rădoi! Propunere de la un club de tradiție din România care se bate la promovarea în Liga 1

Articol de GSP - Publicat luni, 04 ianuarie 2016 09:33

Consilierul finanțatorului Ioan Neculaie de la FC Brașov, Romeo Pașcu, s-a întîlnit cu Mirel Rădoi la Predeal. Liber de contract după ce s-a despărțit de Steaua, fostul internațional român are o ofertă tentantă.

Întrebat de posibilitatea ca Mirel Rădoi să preia formația brașoveană în această iarnă, Romeo Pașcu n-a infirmat acest lucru, lăsînd să se înțeleagă că o decizie se va lua în această săptămînă.

"Este adevărat că m-am întîlnit cu Rădoi la Predeal. Nu am fost doar eu acolo. Am discutat şi cu Dică, pentru că vrea la SCM Piteşti un jucător de la FC Braşov, care este la noi în lot sub formă de împrumut de la Viitorul.

Mai multe nu vreau să comentez. Miercuri vom avea o şedinţă la club cu toţi cei din conducere şi vom vedea ce strategie vom adopta", a declarat Romeo Pașcu pentru monitorulexpres.ro.

FC Brașov este pe locul 5 în seria a 2-a a Ligii a 2-a cu 31 de puncte. Este la doar 4 distanță de liderul FCM Baia Mare. 

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (1)
whiteredarad
whiteredarad  •  04 Ianuarie 2016, 12:56

Aradean fiind, m-am temut de brasoveni, dar, pe final am vazut ca nu au echipa. Fara bani si 4-5 jucatori noi, mai buni ca si ce au ( unii chiar batraniori), Brasovul nu va putea pretinde promovarea. Aici, in seria a doua Gaz Metan pare a putea, poate si Valcea, care are echipa si joaca frumos. UTA BD are echipa de mare viitor ( 5 juniori aradeni au jucat-foarte bine, in acest tur), ar putea promova, la pas, dar nu exista patron, stadionul nu va fi gata curand ( desi e micut). Familia Cosma&Tucudean ( care detin multi jucatori) dau foarte putin bani, iar Primaria ( cu primarul Falca, care nu-i place sportul) da putin. Asa ca " decit codas la oras, mai bine in satul tau, fruntas". In B, cu bani putini UTA va creste jucatori, va vinde, se va mentine relativ usor. Insa suporterii ( se stie, foarte atasati si vocali, nu doar in stadion, ci si pe siteuri de socializare) accepta greu acest statut.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează