FOTBAL  »  LIGA 2  »  UTA ARAD

OFICIAL S-a întors acasă! Ionuț Popa a semnat cu noua formație în această seară

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 martie 2018 21:37

Ionuț Popa, 64 de ani, a semnat astăzi un contract valabil 3 luni cu UTA Arad. Fostul tehnician al lui ACS Poli Timișoara va ocupa funcția de director tehnic.

Cei de la UTA Arad au anunțat recrutarea în staff-ul formației a lui Ionuț Popa, arădean din Săvârșin la origini, printr-o postare pe site-ul oficial. Obiectivul noului director tehnic este menținerea formației în al doilea eșalon fotbalistic al României.

Staff-ul celor de la UTA Arad este format în acest moment din Cristian Todea - antrenor principal, Sorin Botiș și Cristian Păcurar - antrenori secunzi și Dan Țapoș - antrenor de portari.

UTA Arad a pornit sezonul actual al Ligii secunde din postură de mare favorită la promovare, însă calculele hârtiei nu au avut o acuratețe foarte mare. Arădenii ocupă în acest moment poziția a 12-a, cu doar 4 puncte deasupra liniei retrogradării.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
1738154953079566
Petre Tsu  •  03 Martie 2018, 09:08

Cu o hahalera de primar care nu face nimic ptr sportul aradean ce pretentii sa avem.A demolat stadioane si a facut mall-uri ca de aici iese spaga nu de la un amarat de meci de fotbal !Bafta Popica stiu ca vei fii contestat dar cainii latra ,ursul merge !Macar sa poti scoate UTA din *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10209657076644779
Bulzan Olimpiu  •  03 Martie 2018, 06:58

Succes !

geo.b.
geo.b.  •  02 Martie 2018, 22:40

Pacat ca un oras important pe harta fotbalului Romanesc,asa cum este Aradul,sa nu o aiba pe una dintre cele mai cunoscute echipa de fotbal,in primplanul fotbalului Romanesc.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează