FOTBAL  »  LIGA 2  »  OTELUL GALAȚI

Oțelul are mari probleme: "Primarul Marius Stan și dacă vrea nu ne poate ajuta!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 august 2015 18:31

Managerul sportiv al Oțelului, Cristi Munteanu, și antrenorul Daniel Florea au vorbit despre situația clubului din Galați, mutat la Slobozia.

"Am avut discuții cu primarul Marius Stan, cu Ionel Borș, în încercările mele de a face ceva pentru echipă. Trebuie să spun că, din păcate, primarul Marius Stan, și dacă vrea nu poate ajuta echipa, nu are cum, din cauza sediului mutat. Trebuie să recunosc că cel care ar fi normal să finanțeze echipa este patronul Adamescu! Noi sîntem la mijloc, încercăm să facem biciul să pocnească, din păcate echipa a ajuns în situația în care a ajuns.

În Liga a II-a nu vin bani de nicăieri, e o situație dificilă, de multe ori îmi este și frică să fac promisiuni. Adamescu este patronul echipei el trebuie să finanțeze echipa. Primarul nu poate ajuta echipa, cu toate că știu că îl doare. Domnul Borș, pe care l-am rugat să intervină pentru a nu mai avea chirie de 20 de mii de euro la stadion, mi-a promis că o să încerce să facă ceva. Am încercat totul!", a declarat managerul sportiv Cristi Munteanu, conform dunareabatrana.ro.

"Pe Stadionul «Oțelul» suprafața de joc este perfectă. Sînt condiții pentru a face performanță, ar fi ideal pentru noi să evoluăm acolo. Dacă întrebi pe stradă pe cineva, toată lumea știe că pe Stadionul «Oțelul» joacă Oțelul. Dacă jucăm la Slobozia, nu știu cine va veni să ne vadă meci de meci. Pe Stadionul «Oțelul» ai suprafața de joc perfectă pentru jucători. Mi-aș dor să rămânem în Galați, trecem printr-o perioadă dificlă, ar trebui să ne lase măcar să jucăm pe «Oțelul»", a declarat antrenorul Daniel Florea.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează