FOTBAL  »  LIGA 2  »  DEZVĂLUIRE

Pancu a dezvăluit pariul care îl împiedică să se retragă: "Acum vreo 8 ani s-a întîmplat"

Articol de GSP - Publicat joi, 23 iulie 2015 15:42

Daniel Pancu a oferit un interviu pentru Gazeta Sporturilor și dezvăluie ce pariu a făcut acum 8 ani. Interviul poate fi citit în ediția tipărită și cea digitală a Gazetei Sporturilor. 

- De unde pofta asta de fotbal la aproape 38 de ani?
- Păi am avut-o mereu. Uite, a fost o perioadă dificilă pentru mine, acum vreo 8 ani. Revenisem la Rapid, am avut mari probleme, dureri de spate. Atunci mă gîndeam să mă las. Am plecat la Bursaspor, apoi mi-am revenit complet la Terek. Îmi place să fiu pe teren, să alerg, la testele fizice ies mereu foarte bine. Plus că, să joc pentru Rapid, e ceva special, chiar și în Liga a doua. Nu mă las, am un pariu de cîștigat.

- Pariu?
- Acum vreo 7 ani, eram la o întîlnire cu niște prieteni, nu din fotbal. I-am spus unuia că o să joc pînă la 39 de ani. Să cadă sub masă! Rîdea. Uite că acum, băiețașul ăla e în mare pericol să piardă pariul. (Rîde el). Au fost atîtea cazuri, chiar și la noi. Dornel n-a jucat la peste 40 de ani?!

Alte subiecte exclusiv print: 

✓Zece transferuri bifate de campioana României în ultimele două luni: semnează azi încă doi jucători!
✓Destine diferite pentru două dintre cele mai mari echipe din Europa de Est Steaua Roșie a murit! Steaua roș-albastră trăiește!
✓El e omul care l-a făcut invidios pe Gigi Becali! A dat gaură în bănci de un miliard de dolari și visează la stelele Ligii! 
✓Cele mai tari ponturi la pariuri sînt doar în ziar! Mizează pe noi și cîștigă!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
para.para
para.para  •  23 Iulie 2015, 18:08

Pancu declara ca "Acum vreo 8 ani s-a întîmplat". Subalternul lui 0vi nemuritorul si al lui gheorghe, scrie asa: "ce pariu a făcut cînd avea 8 ani." O tara intreaga (romanika) e in stare de soc. Nimeni nu stie adevarul. Acum 8 ani in urma sau cand avea 8 ani.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează