FOTBAL  »  LIGA 2  »  PANDURII

Pandurii are un nou director sportiv! Cine îi ia locul lui Emil Dică

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 iulie 2018 11:18

Pandurii Târgu Jiu a găsit rapid soluția pentru înlocuirea lui Emil Dică pe postul de director sportiv. Fostul arbitru Iosif Biro aflat, pe finalul sezonului trecut, în tabăra sucevenilor de la Foresta a acceptat propunerea lui Marin Condescu și a devenit noul director sportiv al Pandurilor.

Echipa antrenată de Adrian Bogoi a continuat seria partidelor amicale în testul câștigat la scor, 4-1, cu Jiul Rovinari. Denis Brânzan de două ori, Tudoran şi Predrag Jovanovic au marcat golurile divizionarei secunde care a contat, la startul partidei, pe o formuă de start cu:

Mihai Cotolan – Brânzan, Ciobanu, Vasilescu, Cenaj- Raiciu, Vodă- Maxin, Tudoran, Pîrvulescu- Cătălin Cotolan.

Au mai jucat pe parcursul disputei Teodosescu, Opriţa, Butucel, Trancă, Predrag Jovanovic, Dănescu, Popescu și Măicăneanu.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează