FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGA A IV-A

"Pescărușii" agresivi » Arbitrul unui meci din liga a IV-a Ilfov a plecat acasă la pauză, sătul de protestele fanilor uneia dintre echipe

foto: facebook.com/pescarusulgradistea
foto: facebook.com/pescarusulgradistea

Articol de GSP - Publicat marti, 18 octombrie 2016 22:27

 Scene incredibile au avut loc la un meci din Liga a patra Ilfov disputat duminică.

Pe parcursul prime reprize dintre Pescărușul Grădiștea și Speranța Săbăreni, arbitrul central care oficia partida era ținta ironiilor și amenințărilor venite din tribune. Motivul? Echipa gazdă, Pescărușul Grădiștea, era condusă cu 0-3, iar spectatorii considerau că centralul Daniel Ștefăniță o dezavantaja cu bună intenție pe echipa gazdă.

Ba, mai mult, și jucătorii echipei gazdă au trecut la amenințări și injurii la adresa arbitrului.

Răbdarea arbitrului central a ajuns la capăt la pauză, când a decis să se dezechipeze și să plece acasă, locul acestuia la centru fiind luat de unul din asistenți!

Asta în ciuda promisiunilor venite dinspre observatorul jocului, care îi garantase că spectatorii se vor liniști și nu îl vor mai înjura.

"Am vorbit cu ei, s-au liniștit, dă-i drumul la joc că nu ne luăm baremul”, a fost mesajul observatorului Nicolae Sânge pentru arbitrul Ștefăniță.

Conform sptfm.ro, Ștefăniță s-ar fi dus la pauză inclusiv la viceprimarul din Grădiștea, Florin Radu, pentru a-i cere să-i liniștească pe spectatori, însă acesta nici nu l-ar fi băgat în seamă și s-ar fi întors cu spatele.

Viceprimarul din comuna Grădiștea, care este și antrenorul echipei, a negat însă veridicitatea acelei întâmplări.

”Nu este adevărat. Am vorbit civilizat cu arbitrul. Într-adevăr, a avut o altercație cu portarul si mijlocașul meu, însa el inventa lovituri libere în prima parte a meciului.

Le-am spus celor doi fotbalisti ai mei sa inceteze cu golăniile și să jucam fotbal. La Grădiștea nu e Kosovo!", a declarat acesta.

În final, Pescărușul Grădiștea a întors scorul, reușind să învingă cu 4-3 și să-și consolideze fotoliul de lider în Seria a doua a Ligii a patra Ilfov.

sursa: sptfm.ro

(Remus Dinu)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
torque07
torque07  •  19 Octombrie 2016, 10:11

Liga a 4-a meci in deplasare intr-un sat uitat de lume. 1-1 la pauza. in timpul pauzei unu din jucatori si-a dat jos tricoul...atentie mare...si-a pus lantul de *** la gat cat degetul sa vedem ca e smecher, si a venit cu un cutit spre antrenorul nostru sa ne spuna ca noi nu castigam in satul respectiv. Pe de o parte i-mi venea sa rad, pe de alta parte i-mi venea sa ma imbrac si sa plec. era sa las si un genunchi acolo. Meciurile astea ar trebui "pazite" de jandarmi...multi jandarmi.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

21lva
21lva  •  19 Octombrie 2016, 08:53

"dezavantaja cu bună intenție" Prea frumos...

1422898941351462
Dan Antoniu  •  19 Octombrie 2016, 06:22

mai, dar cum credeati voi ca e fotbalul de la judet ? aici se calesc arbitrii, daca scapa de aici si promoveaza li se pare ceai cu miere. cand va spunea cineva ca ne trebuie 20 de ani sa ne educam, credeati ca glumeste ? ei bine, nu a anticipat ca educatia nu numai ca ne lipseste , dar nici nu vrem sa ne molipseasca !!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează