FOTBAL  »  LIGA 2  »  TRANSFER

Petrolul transferă din Liga a 2-a! "Găzarii" l-au adus pe Roland Stănescu, fost atacant la FC Argeș

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 februarie 2017 17:36

Pe primul loc după 15 etape în Liga a 4-a, Petrolul 52 caută să se întărească serios în această iarnă pentru a nu avea probleme în lupta cu CS Blejoi, care are tot 37 de puncte.

Formația de pe "Ilie Oană" l-a convins pe Roland Stănescu să vină la Ploiești. Atacantul de 26 de ani a evoluat ultima dată pentru CS Balotești, pentru care n-a prins foarte multe minute, însă a reușit să înscrie în duelul cu UTA Arad.

Jucătorul va semna mâine contractul cu noua sa echipa. 

"Cristi Vlad m-a dorit foarte mult acolo și în cele din urmă am acceptat. Am mai avut câteva propuneri și de la alte echipe din Liga a 2-a și a 3-a, însă am ales să merg la Petrolul.

Aici fiecare jucător care vine se simte fotbalist. Condițiile sunt foarte bune, cum nu au multe dintre echipele din prima divizie. Vin aici să promovez cu Petrolul și sper să-i bucur pe inimoșii fani care am văzut că sunt alături de echipă", a zis Roland Stănescu pentru GSP.RO.

Roland Stănescu este un produs al Școlii de Fotbal a lui Gică Popescu. A jucat în cariera sa printre altele la echipe precum FC Argeș, Juventus București, ACS Berceni sau CS Balotești.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează