FOTBAL  »  LIGA 2  »  CLINCENI - PANDURII 3-1

Planuri de Liga 1 pentru o echipă cu un parcurs excelent în acest an: "Sper să rămânem în aceeași formulă"

Articol de - Publicat joi, 29 martie 2018 11:25

FC Academica Clinceni s-a impus clar, scor 3-1, în meciul cu Pandurii Târgu Jiu, și a ajuns în imediata apropiere a podiumului ligii secunde.

Formația antrenată de Ilie Poenaru a cucerit 11 puncte din 15 posibile în cele cinci runde din acest an și traversează, clar, o perioadă propice ca joc și rezultate.

”Am avut o prestație foarte bună care nu poate decât să ne bucure.  Dispunem un lot cu mulți jucători tineri, de calitate, care progresează de la meci la meci. Atitudinea lor contează și ne oferă speranța că putem face lucruri foarte bune în continuare.

Sper să rămânem în aceeași formulă și din viitorul sezon pentru a ne putea propune obiective mai îndrăznețe”, a declarat managerul general al Academicii, Sorin Paraschiv, la Sport Total FM.  Echipa din Clinceni rămâne acasă și pentru jocul următor care aduce o dispută interesantă în compania Luceafărului Oradea.

clasament2

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
patrutreitrei
patrutreitrei  •  29 Martie 2018, 12:05

Altă echipă de primărie sătească cu vise de preamărire pe banii contribuabililor. Liga 1: campionat țărănesc.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close