FOTBAL  »  LIGA 2  »  HERMANNSTADT

Planuri mari pentru Hermannstadt în sezonul următor: "Ce play-out?! Atacăm play-off-ul!"

Articol de - Publicat sambata, 26 mai 2018 13:32

Președintele celor de la Hermannstadt a dat asigurări înaintea finalei Cupei României cu U Craiova că nu va renunța la Alexandru Pelici, indiferent de rezultatul de mâine seară.

Teodor Birț a anunțat că tehnicianul va continua în sezonul următor pe banca sibienilor, conducerea având încredere în el: "I-am propus un nou contract, totul merge perfect, ne place cum pregătește jocurile, cum întărește grupul, cum ține jucătorii uniți. Sunt argumente puternice, care îi confirmă postul".

Hermannstadt nu vrea să facă doar act de prezență în Liga 1, sibienii având planuri mari pentru sezonul următor, echipa fiind promovată matematic în primul eșalon.

"Nu ne gândim în niciun caz la play-out. Vrem play-off-ul! Am urmărit atent ce s-a întâmplat anul ăsta în play-out, ne-au plăcut unii jucători de la echipe de play-out, dar nu și organizarea jocului a multor echipe.

Noi suntem bine organizați, am demonstrat asta și în Cupă, unde ne-am testat forțele cu 4 echipe de Liga 1 pe care le-am scos. Mă refer la Juventus, Voluntari, FCSB și Gaz Metan, pe care am învins-o în dublă manșă.

Spre exemplu Gazul are jucători mai valoroși, dar noi am fost bine organizați. Ei nu se pot lăuda cu asta", a zis Teodor Birț.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
100002473541087
Danut Ognean  •  26 Mai 2018, 19:32

da cu bani de la iohanis si de la nemti

lenroc
lenroc  •  26 Mai 2018, 15:00

Micul bișnițar Birț mai lipsea din peisajul pitoresc al presedinților de club din Liga 1. Omul e doar un oportunist cătărat pe *** in fruntea acestui club, singura lui "calitate" fiind lenea.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

xnread
xnread  •  26 Mai 2018, 14:17

Bună ziua. Formația sibiană a demonstrat cu prisosință că pasul făcut către primul eșalon fotbalistic nu a fost rodul unui capriciu, al hazardului și le doresc succes, atât mâine, cât și în viitor.:)

Vezi toate comentariile (4)
Comentează