FOTBAL  »  LIGA 2  »  FCU CRAIOVA

Plecat în Italia, Nicolo Napoli dă din casă: "Adrian Mititelu n-avea bani nici de o baterie la autocar!" Îl ameninţă cu plîngere la UEFA

Articol de GSP - Publicat marti, 15 aprilie 2014 00:00 / Actualizat marti, 15 aprilie 2014 11:37

Pe Nicolo Napoli îl bîntuie încă experienţele trăite la Craiova. Aflat acum în Italia, fostul antrenor de la FC Universitatea a vorbit în detaliu despre problemele avute la echipa lui Adrian Mititelu."De data asta pe acest om nu am să-l mai iert. M-a umilit de foarte multe ori ca să-l mai iert. Îl anunţ pe această cale că o să mă duc la UEFA pentru a reclama că nu mi-a plătit salariile pe o perioadă de opt luni.

L-am înţeles pe Adrian Mititelu că nu are bani de apă plată pentru jucători după antrenamente, că nu are bani de motorină, că nu are bani de un echipament civilizat pentru jucători, că nu are bani nici măcar de o baterie la autocar, dar gata, e prea mult!", a spus Napoli pentru Fanatik.

Tehnicianul italian a sugerat că şi unii dintre jucători au contribuit la dezastru, "m-au vorbit de rău la patron", crede că venirea lui Condescu mai mult a afectat echipa şi are o propunere pentru Mititelu, după ce Ştiinţa a intrat în faliment:

"Am mirosit că va fi de rău cînd au venit Condescu şi Nanu. Atunci s-a stricat de tot atmosfera la echipă, s-au format tabere.

"Îl invit să vină la muncă în Italia după ce a intrat în faliment. Aş vrea să-l văd să muncească şi el vreo opt luni, iar apoi patronul care îl angajează să îi spună că nu mai are nevoie de el şi să nu îi mai dea niciun ban aşa cum a făcut cu mine. Îi convine să se întoarcă în ţară la familia lui fără niciun ban?".

 

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (27)
celceeste
celceeste  •  16 Aprilie 2014, 15:45

se vede ca nu-i roman. la noi e o vorba: despre morti, numai de bine...

forza.stiinta
forza.stiinta  •  16 Aprilie 2014, 10:38

nu pot sa cred asa ceva :)) pana si napoli tradeaza si spune din casa =)) boovenilor, imprumut funie si sapun :))

steaua.bucuresti
steaua.bucuresti  •  16 Aprilie 2014, 00:31

Acum inteleg si eu dc oltenii nu faceau niciodata schimb de tricouri :))

Vezi toate comentariile (27)
Comentează
Close