FOTBAL  »  LIGA 2  »  AJF

Presa locală anunţă: vicepreşedintele AJF Hunedoara a fost găsit mort lîngă stadionul din Vulcan

Articol de GSP - Publicat marti, 20 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat marti, 20 ianuarie 2015 20:15

Vicepreşedintele AJF Hunedoara şi preşedintele clubului de fotbal din Liga a IV-a CS Vulcan, Ioan Pantelimon, a fost găsit, în jurul prînzului, decedat la stadionul din Vulcan, anunţă hunedoaraliberă.ro.

Trupul neînsufleţit a fost văzut de un localnic în apropierea tribunei, iar acesta a anunţat imediat poliţia. Oamenii legii au contastat la faţa locului că ar fi vorba de un suicid.

Ioan Pantelimon, 45 de ani, se pare că avea, conform unor surse neoficiale, probleme financiare. Anul trecut, acesta a fost Consilier Local la Primăria Vulcan, funcţie din care şi-a dat demisia din motive personale anunţă sursa citată.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (7)
valentino22
valentino22  •  21 Ianuarie 2015, 21:33
Postat de terentesititina pe 21 Ianuarie 2015, 10:08

Nu-i asa ca ti se impleticeste limba cind zici "suicid"? Si stii de ce? Fiindca pe romaneste se spune "sinucidere". Carturaule, unde ai invatat romaneste?

Ai vrut sa pari destept...dar tot ce ai realizat a fost sa arati cat de prost esti. Suicid este cuvant romanesc RETARDATULE!!!! Exista in toate dexurile scoase pana la ora actuala! Esti un prost...un analfabet...incult.

terentesititina
terentesititina  •  21 Ianuarie 2015, 10:08

Nu-i asa ca ti se impleticeste limba cind zici "suicid"? Si stii de ce? Fiindca pe romaneste se spune "sinucidere". Carturaule, unde ai invatat romaneste?

titiduru22
titiduru22  •  21 Ianuarie 2015, 04:51

Daca vindea tribuna aia din imagine isi rezolva toate problemele financiare !!! Not !!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează