FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC ARGEȘ

Prima victorie a lui Emil Săndoi la FC Argeș! Ce a zis după succesul cu Miroslava

Articol de - Publicat luni, 26 februarie 2018 09:11

Emil Săndoi a debutat cu bine pe banca tehnică a echipei FC Argeș după victoria, 3-2, obținută la Miroslava. Experimentatul antrenor era, însă, extrem de dezamăgit la finalul partidei de condițiile găsite la baza sportivă a divizionarei B ieșene.

”Nu pot să fiu prea bucuros la capătul acestei victorii. S-a jucat în condiții inumane și mă întreb cum de a fost posibil să se omologheze un astfel de teren. Ne felicităm că am plecat de la Miroslava cu doar un singur jucător accidentat. Eu am trecut printr-o experiență de acest gen și știu ce înseamnă.

Toată stima pentru eforturile celor de la Miroslava dar nu poți înțelege nimic dintr-un astfel de fotbal. Am propus amânarea jocului pentru o dată la care vremea va fi favorabilă dar nu am găsit ecou la ieșeni.

Este bine, până la urmă, că am câștigat pentru că primul meci, indiferent de echipa implicată, nu este niciodată ușor”, a precizat Emil Săndoi la Sport Total FM.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează