FOTBAL  »  LIGA 2  »  INSOLVENȚĂ

Probleme mari la un club din liga secundă: "Trei jucători n-au vrut să intre. Mi-au zis «sîntem arestați la domiciliu»"

Articol de GSP - Publicat luni, 30 noiembrie 2015 20:18

Ion Viorel, antrenorul Gloriei Buzău, s-a declarat extrem de nemulțumit de jocul echipei sale după înfrîngerea în fața Rapidului,scor 0-4.

Tehnicianul buzoienilor a dezvăluit că trei jucători de-ai săi n-au vrut să intre pe teren la meciul cu Rapid și spune că echipa se confruntă cu probleme uriașe din cauza intrării în insolvență.

"Doi, trei jucători n-au vrut să intre. Au spus că nu se pot concentra. Adică să nu înțelegeți greșit. Îmi pare rău de ce s-a întîmplat. Probleme sînt peste tot. La Buzău nu ducem lipsă de cazare, mîncare. Ei au o vorbă cînd sînt în cantonament: "sîntem arestați la domiciliu". E pentru prima dată cînd s-a ivit această problemă. Le-am spus jucătorilor că nu e ok să facă așa pentru că au venit televiziunile și nu e deloc bine. Nu ascund faptul că la pauză le-am spus că dacă mai luăm goluri o să plecăm pe jos de aici", a spus Ion Viorel la Dolcesport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează