FOTBAL  »  LIGA 2  »  DECIZII

Probleme la Satu Mare! Ce spune unul dintre oficialii echipei despre situația echipei

Articol de GSP - Publicat joi, 28 iulie 2016 11:26

Catrinel Raţ a revenit în lumea fotbalului după ce a acceptat să conducă clubul de eşalon secund Olimpia Satu Mare.

Experimentatul om de fotbal a fost surprins de ceea ce a găsit la echipă. "Au fost foarte multe cheltuieli nejustificate la un buget foarte larg. Nu vreau să mă gândesc la altceva, ci doar la lipsa de experienţă a celor care au condus clubul până acum.

Vom încerca să reglăm din mers lucrurile. Nu va fi deloc uşor pentru că la Olimpia nu avem fotbalişti, ci doar jucători! Adrian Mărkuş mi-a spus că a marcat în stagiunea precedentă 9 goluri şi că vrea 100.000 de lei pentru a rămâne în continuare la echipă.

Ai dat nouă goluri, dar cu cine? Cu echipe din play-out! Dacă nu se retrăgea Gloria Buzău poate cine ştie unde eram acum! La Sălăgeanu aveam alte aşteptări, speram să fie locomotiva echipei.

El a preferat să plece în Germania, la o formaţie de prin liga a V-a. Sper, totuşi, cu toate greutăţile existente, să facem o figură frumoasă în sezonul care urmează", a punctat experimentatul om de fotbal la Sport Total FM.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close