FOTBAL  »  LIGA 2  »  DEMISIE

Probleme la un club de tradiție din România » Antrenorul și-a anunțat demisia: "Eu sunt problema aici"

Foto: Cristi Preda / Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda / Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 septembrie 2017 17:52

UTA Arad a remizat cu CS Balotești, scor 2-2, iar după partidă antrenorul arădenilor, Adrian Mihalcea (41 de ani), și-a anunțat demisia.

Principala favorită la promovare are doar 9 puncte din șase partide și se află la mijlocul clasamentului. Mihalcea și-a anunțat demisia după ce echipa sa a condus meciul cu Balotești, dar a fost egalată pe final.

"Am avut o altă prestaţie modestă, foarte modestă. Cred că eu sunt problema. Sincer, eu sunt singura problemă. Am vrut vreo doi atacanţi de vreo două săptămâni, că ştiu cu ce mă confrunt, şi nu se poate aduce nici măcar unul.

Jucătorii au fost blocaţi iarăși azi şi ştiţi cum se pot debloca? Cu un şoc. Şi eu sunt şocul, eu voi fi şocul, pentru că simt o mare neîncredere din partea lor şi am pretenţii de la nişte jucători pe care nu-i recunosc. Am jucat fotbal şi îmi dau seama de unele chestii. Nu ştiu dacă sunt foarte dure, dar îmi dau seama. Nu cred că mai pot fi antrenorul potrivit pentru ei. Să vină unul mai blând, unul care să îi plimbe. Frica asta de a juca este un mare semn de întrebare. Şi ca să tragi la promovare îţi trebuie mult mai mult", a spus Mihalcea, potrivit Mediafax.

Fostul jucător al lui Dinamo le-a mai pregătit până acum pe Unirea Slobozia, ACS Berceni și Dunărea Călărași.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
1705386586408212
Petre Pepe Popescu  •  02 Septembrie 2017, 19:13

Asta a venit sa lucrez UTA sa nu promoveze,sunt alte echipe care trebuie sa promoveze.Pai ce echipa a avut UTA campionatul trecut si ce echipa are acum .Fara atacanti ,fara mijloc... apararea si ea cam varza ultimele meciuri. Bine draq ca pleaca,dar sa ia dupa el si pe Codru si Iedul !!

104772133226352
Petre Radulescu  •  02 Septembrie 2017, 18:39

Încă o gloaba de antrenor marca dinamo s-a făcut de râs.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează