FOTBAL  »  LIGA 2  »  FORESTA SUCEAVA

Probleme pentru un club de tradiție din Liga a 2-a! Se fac eforturi pentru ca echipa să reziste

Articol de - Publicat duminica, 07 mai 2017 16:37

Foresta Suceava încă trage speranţe că pe 18 mai situaţia grupării se va ameliora, din punct de vedere financiar, şi echipa antrenată de Bogdan Tudoreanu şi Marius Lup va putea să îşi continue activitatea în condiţii cât de cât normale.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a lansat, de ieri, apelul unei colecte publice menite să ajute la strângerea sumei de bani necesare pentru a acoperi o datorie importantă către fiscul din Suceava fără de care finanţarea pe acest an din partea oficialităţilor locale nu poate deveni operaţională.

Problemele majore ale echipei din acest an l-au determinat pe unul dintre simbolurile fotbalului sucevean, Dorin Semeghin, să refuze să facă parte din lotul echipei pentru partida de astăzi cu Luceafărul Oradea.

Experimentatul jucător de 39 de ani va pune capăt carierei sale importante la finalul actualului campionat fără să se ştie cu claritate, la acest moment, dacă Dorin Semeghin va mai bifa vreun joc până la runda finală a întrecerii.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close