FOTBAL  »  LIGA 2  »  VOINȚA SAELELE

Promovați cu bani de la Dragnea jr. » 3 firme ale fiului președintelui PSD au pompat bani în Voința Saelele încă din sezonul promovării în "C"

foto: turnucustiri.ro
foto: turnucustiri.ro

Articol de , - Publicat miercuri, 09 august 2017 08:59

3 firme ale fiului președintelui PSD au pompat bani în echipa satului copilăriei lui Dragnea încă din sezonul promovării în "C".

Voința Saelele, echipa în spatele căreia se află familia lui Liviu Dragnea, a fost susținută de fiul președintelui PSD încă dinaintea promovării în liga a treia, în această vară.

Trupa, care va fi mutată din retur la Turnu Măgurele, fieful liderului PSD-ist, a primit, lunar, sume de bani de la trei firme deținute de Valentin Ștefan Dragnea. Fiul în vârstă de 28 de ani al președintelui Camerei Deputaților, crescut la Saelele!

Cele 3 firme

Informațiile Gazetei se întind pe mai multe luni. Cele trei companii au pompat, din documentele consultate de Gazetă, aproape 20.000 de euro din octombrie anul trecut și până la începutul returului din 2017.

Acestea sunt:

  • Zooveg 2010 SA, care a virat peste 1.000 de euro lunar (5.000 lei noi);
  • Gransiloz SA, o sumă asemănătoare, 5.000 de lei noi lunar;
  • Interfrigo Logistics SA, aproape 3.500 de euro, 15.200 lei, un singur virament, în decembrie 2016.
    Atenție! Aceștia nu sunt singurii sponsori ai echipei, iar sumele sunt cele declarate pe doar 6 luni.

Zooveg și Gransiloz, firme-surori

După cum a scris și ieri Gazeta, Voința a promovat fără probleme în L3. A învins cu 12-2 campioana județului Mehedinți, CS Strehaia, la baraj, având în lot inclusiv un fotbalist japonez trecut prin Anglia!

Cele mai importante sume au fost obținute de la Zooveg 2010 și Gransiloz SA. Prima, firmă în care Dragnea jr. este acționar majoritar (70%), se ocupă de "cultivarea cerealelor, plantelor leguminoase şi a plantelor producătoare de seminţe oleaginoase". Gransiloz, cu obiect de activitate "depozitare", are firma Zooveg drept asociat.

Ambele au sediul în Lița, sat aflat între Turnu Măgurele și Saelele, la 14 kilometri distanță de satul în care a copilărit Dragnea.

Gazde pentru magazine de mezeluri

În investigațiile RISE Project, ultima dintre companii, Interfrigo Logistics, apare strâns legată de fiul lui Liviu Dragnea. De exemplu, magazine de mezeluri Salcia, deținute de Dragnea jr., funcționează în spații ale SC Interfrigo Logistics SRL. Mai mult, majoritatea asociaților firmei cu sediul în Pitești sunt apropiații lui Liviu Dragnea.

Ieri, Gazeta Sporturilor a prezentat cazul echipei Voința Saelele, promovată în L3, condusă din umbră de familia lui Liviu Dragnea, care transferă din Liga 1, are antrenor cu licență PRO și își face cantonamentele în hotelurile montane ale rudelor șefului PSD-ist. Citește reportajul aici!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
152919061803427
Viorel Dan  •  09 August 2017, 14:38

Spuneti mai ziaristi de 2 lei , daca in viata voastra ati dat de 2 ori in obiectul numit "MINGE DE FOTBAL " !!! RUSINE MARE !!!

kwd_2015
kwd_2015  •  09 August 2017, 14:36
Postat de Florin Cutitoi pe 09 August 2017, 10:26

Si unde este problema ca un privat , indiferent cum il cheama , isi baga banii in sustinerea unei activitati sportive ?! Bravo lui ! Daca i-ar urma exemplul mai multi , fotbalul in tara asta s-ar dezvolta asa cum cred ca isi doreste toata lumea ! Sau voi nu sunteti de aceasta parere ? Campania asta anti-Dragnea va face ridicoli ! Obtineti exact efectul contrar !

tu esti clar votant psd. ai capul egal ***. adica plin de ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

138312373238642
Florin Cutitoi  •  09 August 2017, 10:26

Si unde este problema ca un privat , indiferent cum il cheama , isi baga banii in sustinerea unei activitati sportive ?! Bravo lui ! Daca i-ar urma exemplul mai multi , fotbalul in tara asta s-ar dezvolta asa cum cred ca isi doreste toata lumea ! Sau voi nu sunteti de aceasta parere ? Campania asta anti-Dragnea va face ridicoli ! Obtineti exact efectul contrar !

Vezi toate comentariile (7)
Comentează