FOTBAL  »  LIGA 2  »  TRANSFER

Rapid a bifat o achiziție de marcă » A readus unul dintre cei mai apreciați străini!

Articol de GSP - Publicat luni, 26 octombrie 2015 17:04

Rapid nu vrea să riște nimic în privința promovării și a bifat revenirea unui jucător care în sezonul trecut a jucat în toate cele 17 meciuri din retur pentru giuleșteni.

Este vorba despre Lopez Garai, mijlocaș care va împlini 35 de ani în noiembrie. Acesta a semnat un contract valabil pînă la vară, iar dacă echipa va promova, înțelegerea i se va prelungi, anunță Digi. 

Astfel, Garai va juca cele 7 etape rămase de disputat din acest an, plus cele din play-off. Jucătorul a fost titular în toate cele 17 meciuri din sezonul trecut, dar în vară s-a despărțit de alb-vișinii. De fapt, i-au lipsit doar 9 minute pentru a fi integralist. A fost schimbat în meciul pierdut de Rapid cu CFR, scor 1-2, în penultima etapă.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
donmike
donmike  •  07 Noiembrie 2015, 15:38
Postat de rapid_forever_1923 pe 26 Octombrie 2015, 20:37

Un atacant mai rasarit nu aduceau si ei...

Ce sa aduca vere nu e destul ce au ,,uitate la Trandu,Lucche,Grassi,Kusnir,,,depașiți in ale fotbalului varzaaaa,mai sunt cațiva,dar nu ca astia,nu cred ca merita asemenea spectatori devotați,sa le fie rușine,,apropos Alexa tu cf baiete nu ii bagi in cantonamente sau ii iei direct de prin cluburi si bodegi,,

rapid_forever_1923
rapid_forever_1923  •  26 Octombrie 2015, 20:37

Un atacant mai rasarit nu aduceau si ei...

supereduardo10
supereduardo10  •  26 Octombrie 2015, 20:31
Postat de plischi pe 26 Octombrie 2015, 18:37

am vazut aproape o repriza din partida cu sucevenii si nu pot crede ce vad. oaspetii sunt net superiori. ma abtin mai mult...

ai vazut un drc...sucevenii au dominat fizic cu un presing sus au avut 2 ocazii din lovituri libere si bulanul la gol ..infapt un autogol. A doua repriza cum era normal nu au mai rezistata si scorul coect trebuie sa fie 4-1 pentru Rapid cu toate ca au jucat in 10 oameni. Asta e Rapidul cand e sa faca figuri nici 2 penaltiuri ju sunt de ajuns :)) Orcium un meci superb si o echipa Rapid spectaculoasa de mare viitor..pacat ca la noi se schimba jucatorii ca pe ciorapi

Vezi toate comentariile (14)
Comentează