FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSMS IAŞI

Rapidiştii sînt arătaţi cu degetul după înfrîngerea cu Dunărea Galaţi: "Acolo să vină DNA-ul! Aţi văzut cota la pariuri?"

Articol de GSP - Publicat luni, 14 aprilie 2014 00:00 / Actualizat luni, 14 aprilie 2014 10:43

Îniante de startul play-off-ului în liga a doua, au început disputele. Florin Prunea, preşedintele celor de la CSMS Iaşi, îi atacă pe rapidişti, care au pierdut în ultima etapă cu Dunărea Galaţi, scor 0-2.

“Am spus de la început că acest play-off e jenant. Nu e în regulă să intri în play-off fără toate punctele acumulate în sezonul regulat, după mine nu e competiţie.

Sînt multe anomalii cu acest sistem … Dacă eram suporterul Rapidului, să pierzi la ultima clasată, le săream în cap. Acolo să vină DNA-ul! M-aş duce acum la domnul Moldovan şi l-aş intreba cum poate să piardă Rapidul cu Dunărea Galaţi şi apoi să vină să arunce cu petarde de genul «Să vină DNA-ul!» Problemele aici sînt! Aţi văzut cota la pariuri?

Slobozia si Berceniul au anunţat din timp că nu pot face faţă în Liga 1. Dar respectă competiţia, nu se dau la o parte! Au probleme cu infrastructura, dar nu cluburile sînt de vină. Sistemul competiţional este aprobat de către FRF", a declarat Prunea la Sport Total fm.

Oficialul Iaşiului face referire la declaraţiile lui Viorel Moldovan, care atrăgea atenţia: "Jocuri de culise au fost şi pînă acum. Chiar ar trebui multă atenţie din partea celor de la DNA, să arunce un ochi la ce se întîmplă în liga a doua. Sistemul e catastrofal din punctul meu de vedere".

 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (57)
mokinio
mokinio  •  15 Aprilie 2014, 09:41
Postat de lucian_iasi pe 14 Aprilie 2014, 15:30

In tur Iasul a jucat foarte prost a pierdut f multe puncte. In retur dupa niste achizitii bune, exact ce aveam nevoie, echipa a jucat mult mai bine decat in tur. Eram pe ultimele locuri in clasamentul ptr play-off dupa tur.

In tur: 7-1-3, cu victorie la Braila, fara "achizitii" in retur 9-0-2 si infrangere la Iasi ,cu Braila, dupa ce s-au facut "achizitiile"! Eu am "treaba" cu prunea, nu cu Iasiul!!

zweepslag
zweepslag  •  15 Aprilie 2014, 02:01

de fapt ce se intampla acolo,caci eu nu stau in tara, cum e cu promovarea asta?

mcaltu
mcaltu  •  15 Aprilie 2014, 00:31

Numai cine nu a vrut nu a castigat sambata la pariuri cu rapid si bistrita... cota peste 12 din doua meciu...

Vezi toate comentariile (57)
Comentează