FOTBAL  »  LIGA 2  »  DECIZIE

Reacție vehementă a fanilor unui mare club al României! Cer demisia antrenorului: "Așteptăm!"

Articol de - Publicat joi, 08 martie 2018 13:09

UTA joacă duminică, acasă, la Șiria, cu FC Hermannstadt, într-o atmosferă încărcată în jurul echipei.

Aflați în zona inferioară a clasamentului, cu 25 de puncte, arădenii înfruntă o grupare adversă în formă care a obținut două rezultate excelente în debutul noului sezon.

La UTA continuă disensiunile legate de numirea lui Ionuț Popa ca director tehnic iar reacția suporterilor este, în continuare, una acidă.

"Așteptăm demisia de onoare a lui Ionuț Popa sau demiterea acestuia de către cei care l-au numit. Puteau fi găsite soluții fără ca principiile noastre să fie călcate în picioare. Dacă situația nu se remediază la timp vom fi prezenți la Șiria fără a susține vocal jucătorii.

Nu ne vom dezice niciodată de echipă, dar ne situăm, acum, într-o poziție radicală față de cei care conduc clubul nostru”, a spus Dan Proca, liderul Suporter Club UTA, într-o intervenție la Sport Total FM.

Acuzat de blat 

Fanii celor de la UTA nu sunt de acord cu numirea lui Ionuț Popa în funcția de director tehnic (vezi detalii AICI). Facțiunea dură a suporterilor "Bătrânei Doamne" a acuzat faptul că Ionuț Popa a fost implicat într-un blat în sezonul 1991-1992,când se afla pe banca arădenilor.

UTA Arad și Unirea Alba Iulia au fost părtașele acelei înțelegeri, în lupta lor pentru promovarea în primul eșalon al fotbalului românesc. Meciul s-a încheiat cu victoria arădenilor, 2-0, oficialii echipei fiind surprinși că au încercat să aranjeze partida. De aici, s-a lăsat cu un întreg scandal și cu depunctări. (vezi povestea integrală AICI).

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează