FOTBAL  »  LIGA 2  »  AFUMAȚI - MIROSLAVA

Remiză dramatică în Liga a 2-a! O echipă aflată în lupta pentru evitarea retrogradării a ratat două penalty-uri

Articol de - Publicat sambata, 14 aprilie 2018 13:56

CS Afumaţi a terminat la egalitate, 1-1, pe teren propriu, jocul cu Ştiinţa Miroslava într-un meci găzduit de etapa cu numărul 29 din eşalonul secund.

Oaspeţii au egalat pe tabela de marcaj, gol Buhăcianu, după ce Vasile Olariu marca primul pentru gazde.

Ieşenii se pot declara nemulţumiţi cu rezultatul final în condiţiile în care au ratat două lovituri de la 11 metri.

Execuţiile lui Taciuc şi Valentin Buhăcianu au fost parate de Andrei Marinescu, portarul echipei gazdă care a refuzat victoria ieşenilor antrenaţi de Adrian Kereszi.

Ştiinţa Miroslava rămâne în zona retrogradării, cu 28 de puncte, şi aşteaptă, runda viitoare, pe teren propriu, vizita liderului Dunărea Călăraşi.

Ieri, liderul Dunărea Călărași a câștigat cu 2-0 meciul cu ASU Poli. Echipa lui Dan Alexa este pe primul loc, cu 71 de puncte.

Clasament Liga 2

clipboard01

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează