FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGA 2

Retragere din Liga 2! O formație spune adio fotbalului în acest sezon și anunță înființarea unui nou club

Articol de - Publicat marti, 30 ianuarie 2018 16:53

Olimpia Satu Mare nu va mai continua campionatul în eșalonul secund după ce gruparea condusă acum de Istvan Merkli a ajuns la o depunctare de minus 19 puncte.

Fără puncte și fără bani, după ce oficialitățile locale au renunțat să mai sprijine echipa, Olimpia pierduse, oricum, mai toți jucătorii care îmbrăcaseră tricoul grupării în acest sezon.

Odată cu dispariția primei echipe vor avea aceeași soartă și formațiile de juniori Under 17 și Under 19 care participau în campionatele naționale de profil.

Fotbalul va continua la Satu Mare, din vara viitoare, cu o altă grupare, CSM Olimpia, care va începe de jos campania de reclădire a clubului. Istvan Merkli, președintele Olimpiei, a trimis pe adresa FRF hârtia prin care gruparea din Satu Mare anunță, oficial, retragarea din campionatul eșalonului secund.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  05 Februarie 2018, 08:58
Postat de haideusicfr pe 30 Ianuarie 2018, 17:30

Ce echipa avea Olimpia pe vremuri. Imi amintesc un meci la care am asistat . Somesul_UTA. Somesul era o echipa muncitoreasca , Olimpia era nr1 ,dar atunci erau amandoua in B. la UTA jucau Coras si Duckadam. Arbitrul a dat lovitura libera pentru UTA. Dinafara careului. A executat Coras. Duckadam era la marginea careului. Intors cu spatele catre poarta ,Coras a trasa un sut exact in poarta goala. Toti am sarit sus. Uluire totala .Arbitrul a dat corner.A considerat ca a fost lovitura indirecta. A fost sau n-a fost ,oricum a fost o faza rarisima. Imi pare rau de Olimpia Satu-Mare.

pacat, mare pacat! atatia ani de istorie se duc pe apa sambetei din cauza unei dezastruoase administrari a fotbalului romanesc, situatia economica a tarii, hotii, mismasuri, etc! imi pare rau pentru Olimpia cum mi-a parut pentru toate echipele ajunse in situatia asta!

kpaxcmdr
kpaxcmdr  •  30 Ianuarie 2018, 22:22

Cam slab arbitrul! Daca a executat direct in gol,fara ca cineva sa atinga balonul,trebuia sa acorde repunerea balonului din 6 metri! Daca portarul atingea balonul si intra in poarta,sau oricare altcineva din teren,era gol perfect valabil. Daca executantul tragea paralel cu poarta,trebuia sa acorde out in favoarea adversarului! Daca marca in propria poarta din lovitura libera indirecta,atunci adversarii primeau un corner! Sa auzim numai de bine.

para.para
para.para  •  30 Ianuarie 2018, 20:10

"O formație spune adio fotbalului în acest sezon și anunță înființarea unui nou club" - pai bai fecesebistilor angajati la hartia asta de impachetat guvizi, ori spune adio fotbalului, ori revine de la vara incepand de jos?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează