FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC U CRAIOVA

Revenirea Universității Craiova în fotbal i-a înfierbîntat pe fanii olteni: "Atmosferă ca înaintea unui meci cu Dinamo pe Central!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 mai 2015 19:03

Vestea că Universitatea Craiova se întoarce în fotbal din sezonul viitor, urmînd a fi înscrisă în Liga a 4-a, a avut un impact uriaș în rîndul suporterilor alb-albaștri care au rămas fideli echipei după dezafiliere și faliment, refuzînd să treacă în tabăra rivalei din oraș, CS U.

Adrian Mititelu a dezvăluit pe pagina lui de Facebook că a fost asaltat cu telefoane ca în vremurile mai bune ale Științei.

"NOUA ERA A FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA CRAIOVA INCEPE SA PRINDA CONTUR.....IN ULTIMILE 2 ZILE AM FOST APELAT PE MOBIL APROAPE CA IN ZILELE PREMERGATOARE UNUI MECI CU DINAMO PE OBLEMENCO,CAND ERAM ASALTAT IN PRIMUL RAND PENTRU BILETE.......EXISTA UN INTERES URIAS PENTRU REVENIREA STIINTEI IN FOTBALUL ROMANESC DIN TOATE COLTURILE TARII....ACESTE 2 ZILE IMI DA ENERGIE SA MERG MAI DEPARTE INDIFERENT DE OBSTACOLE.......SINCER VA SPUN NICI EU ,UN SUPER OPTIMIST ,NU CREDEAM INTR-UN ASEMENEA ENTUZIASM.......DOAMNE AJUTA..", a postat finanțatorul oltean pe rețeaua de socializare.

Noul proiect prin care Știința se reorganizează se bazează pe un parteneriat între Adrian Mititelu și asociația înființată de suporterii craioveni, "Știința Sîntem Noi". Fanii vor fi cei care, cel puțin în primii ani din eșaloanele inferioare, pînă la apariția potențialilor sponsori, vor trebui să susțină financiar echipa prin cotizații anuale, după modelul echipelor spaniole.

AICI ai toate detaliile despre revenirea Științei » Noua societate, acționariat, Ligă, stadion, palmares, cine dă banii

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (39)
811062562312962
Stelian Strambeanu  •  17 Mai 2015, 14:33

Va trebui sa dati bani, ca sa aiba mititelu pt. seminte de floare, ca tare ii mai place sa la rontaie in fata la new york!!!! Apropo, cine este ,,PATRON,, , VOI FANII ???? Sa va vad cu cat contribuiti!!! Mai vorbim!!!

811062562312962
Stelian Strambeanu  •  17 Mai 2015, 13:57

876787385698336
Daniel Asproiu  •  17 Mai 2015, 13:27

Universitatea Craiova va avea mai multi suporteri in liga a4a decât clona in liga 1

Vezi toate comentariile (39)
Comentează