FOTBAL  »  LIGA 2  »  ETAPA 25

VIDEO Principalele favorite la promovarea au câștigat meciurile din etapa cu numărul 25

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 martie 2018 12:03

Principalele formații care se bat pentru promovarea în Liga 1, Dunărea Călărași, Hermannstadt și Chindia Târgoviște au câștigat partidele disputate în etapa cu numărul 25.

Hermannstadt a câștigat la limită partida cu Pandurii Târgu Jiu, scor 1-0. Golul victoriei a fost marcat de Bogdan Rusu, omul care reușea să o elimine pe FCSB din Cupa României, cu o "dublă" în celebrul 3-0 din faza sferturilor.

Chindia s-a chinuit cu Luceafărul Oradea, câștigând 2-1. Oaspeții au deschis scorul în minutul 50, prin Rusu, din penalty, dar nu au rezistat asaltului de final. Liviu Mihai și Cristian Negut au marcat în ultimul sfert de oră și păstrează speranțele Chindiei la unul dintre primele două locuri.

Hermannstadt - Pandurii 1-0
A marcat: B. Rusu 50

Chindia Târgoviște - Luceafărul Oradea 2-1
Au marcat: L. Mihai, Negut / V.Rusu 50

Rezultatele de ieri

Liga a 2-a a oferit sâmbătă primele 5 partide ale etapei cu numărul 25, liderul Dunărea Călărași câștigând greu, scor 2-0, partida cu Sportul Snagov.

Dunărea Călărași e sigură de prima poziție pentru încă o etapă. Formația antrenată de Dan Alexa s-a impus, scor 2-0, în fața celor de la Sportul Snagov. Golurile călăreșenilor au fost marcate de Cristi Pușcaș, în minutul 12, și Valentin Munteanu la ultima acțiune a partidei.

O altă partidă interesantă a fost cea dintre Balotești și UTA Arad, încheiată la egalitate, scor 2-2. Detaliul inedit este că ambii frați Herea au marcat pentru ilfoveni, Claudiu din penalty în prima parte, iar Ovidiu a închis scorul în partea secundă.

CS Afumați și Dacia Unirea Brăila au câștigat la masa verde în fața celor de la Satu Mare, respectiv ASA Târgu Mureș, ultimele două formații fiind retrase din competiție.

Rezultatele complete

Academica Clinceni - Miroslava 0-0

Baloteși - UTA Arad 2-2
Au marcat: C. Herea '20, O. Herea '65  / Roșca 57, Hlistei '82

 FC Argeș - Ripsensia Timișoara 2-1
Au marcat:  Costin '31, Buhaescu '33 / Ndiaye '63

Metaloglobus - Foresta Suceava 2-1
Au marcat: '42 Ghenovici, '65 A. Voican / '73 Andrei Cerlincă

Dunărea Călărași - Sportul Snagov 2-0
A marcat: Pușcaș '12, Munteanu '90+3

clasaent
FOTO: Flashscore

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează