FOTBAL  »  LIGA 2  »  ETAPA 31

Rezultate-surpriză în etapa cu numărul 31 din Liga a 2-a! Victorii importante pentru Balotești și Brăila + Emoții pentru Chindia privind barajul pentru Liga 1

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 aprilie 2018 18:58

Etapa cu numărul 31 din Liga a 2-a a continuat azi cu alte 6 partide, după ce ieri s-au disputat Academica Clinceni - FC Argeș 2-4 și UTA - ACS Poli, 3-0 la "masa verde", după ce oaspeții au ieșit de pe teren în minutul 62.

CS Balotești și Dacia Unirea Brăila au obținut victorii importante în lupta pentru evitarea retrogradării împotriva celor de la Ripensia, respectiv CS Mioveni.

Echipa lui Augustin Călin are avantajul că etapa viitoare va mai lua 3 puncte din disputa cu ASA Târgu Mureș, retrasă din campionat, și se poate considera ca și salvată de la retrogradare.

Rezultatele zilei:
CS Afumați - Luceafărul Oradea 2-1
CS Balotești - Ripensia 3-1
Călărași - Foresta 3-1
Metaloglobus - Chindia 1-1
Mioveni - Brăila 0-1
Pandurii - Sportul Snagov 1-1

Ieri:
Clinceni - FC Argeș 2-4
UTA - ASU Poli 3-0 la "masa verde"

clasament:

Etapa viitoare:
Luceafărul Oradea - Călărași
Brăila - Hermannstadt
Chindia - Academica Clinceni
FC Argeș - Dacia Mioveni
Ripensia - Afumați
ASU Poli - Pandurii
Snagov - Metaloglobus
Balotești - ASA Târgu Mureș 3-0 la "masa verde"
Miroslava - UTA
Foresta Suceava stă

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
dodormn
dodormn  •  25 Aprilie 2018, 19:39

@ americanu197, da.....si ma uimeste cum trece neobservat parcursul Brailei (la care presedinte e Brasoveanu, din comitetul FRF). Care de cateva etape castiga uimitor tot. Si tot uimitor etapa trecuta a revenit de la 2-0 pt Clinceni si nimeni numai susprcteaza nimic......

americanu197
americanu197  •  25 Aprilie 2018, 19:28

blaturi emotionante

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close