FOTBAL  »  LIGA 2  »  ETAPA 21-A

S-a încheiat ultimul meci al anului din Liga 2-a » Cum arată clasamentul după 21 etape

FOTO: db-sport.ro
FOTO: db-sport.ro

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 decembrie 2017 13:47

Chindia Târgoviște a încheiat cu o victorie anul 2017, impunându-se pe teren propriu în fața lui Pandurii Târgu Jiu, scor 1-0. 

Dâmbovițenii nu au avut un meci ușor, gorjenii reușind un meci extrem de solid, în contradicție cu înfrângerea umilitoare suferită etapa trecută, 1-5 pe teren propriu cu FC Argeș. 

Chindia a marcat unicul gol al partidei în minutul 7, când Cristian Neguț l-a învins pe Stanca cu un șut plasat la colțul lung din interiorul careului. 

Chindia Târgoviște încheie anul pe locul 3, cu 42 de puncte și speră că va prinde locul ce asigură disputarea meciului de baraj cu locul 12 din Liga 1.

De partea cealaltă, Pandurii se află pe ultimul loc în clasament, cu 18 puncte.

Vezi aici toate rezultatele etapei

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează