FOTBAL  »  LIGA 2  »  POLI TIMIŞOARA - CORONA BRAŞOV 1-2

S-a încins seria! » Poli a pierdut pe teren propriu cu Corona, dar acuză arbitrajul lui Colţescu

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 aprilie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 06 aprilie 2013 19:01

Timişorenii puteau profita din plin de duelul direct cu Corona Braşov pentru a se distanţa în topul ligii secunde, dar elevii lui Vali Velcea au oferit o evoluţie palidă, ardelenii impunîndu-se cu 2-1.

Aceştia au fost depăşiţi de Corona Braşov în clasament, iar promovarea este acum în pericol după ce UTA s-a apropiat la un singur punct de formaţia bănăţeană. Scurcircuitul a devenit evident în tabăra timişorenilor după ce Şeroni a fost eliminat în finalul primei reprize. Totuşi, partida s-a decis doar spre final, cînd Ene (80) a împins în plasă mingea şutată de Coman şi apărată de Pap. Al doilea gol a venit tot în buturile gazdelor, Marovici (82) înscriind în proprie poartă. Poli a forţat, dar a reuşit să reducă din diferenţă în ultimele momente ale partidei prin Boldea (92).

Tunurile pe Colţescu
Arbitrajul centralului a fost contestat vehement la finalul partidei de Vali Velcea, care a trimis săgeţi şi spre echipele contracandidate, fiind convins că Poli nu este dorită din nou pe prima scenă fotbalistică. "De acum îmi fac griji în privinţa arbitrajului şi a altor factori, la cei din jurul arbitrilor. Nu ştiu pe cine vor să promoveze, dar pe noi sigur nu. Există filiere foarte bine pregătite, uitaţi-vă ce oameni se pun în funcţii la alte echipe, uitaţi-vă de unde este Colţescu şi veţi avea răspunsuri. Eu nu vreau să dau nume, deşi poate lumea ar trebui să ştie despre cine este vorba. Din teren lucrurile s-au văzut altcumva. Am văzut tenta arbitrilor şi modul în care le răspundea jucătorilor după fiecare decizie pe care o lua", a tunat la final Vali Velcea.

Ce i se impută lui Colţescu?
min 20 - cartonaş galben pentru Şeroni după un fault la centrul terenului - decizie greşită
min 34 - al doilea cartonaş galben pentru Şeroni după o intervenţie dură - decizie corectă
min 82 - neacordarea unui ofsaid la Coman la golul 2 al oaspeţilor - decizie corectă

"Echipele care vor promova se vor decide în urma meciurilor directe. Pentru noi era foarte importantă această victorie"
Daniel Bona, antrenor Corona Braşov

"De acum este o luptă în patru. Corona, Poli, UTA şi Damila vor lupta pentru promovare. Echipele cîştigătoare care vor juca în liga I trebuie să se decidă doar pe teren"
Vali Velcea, antrenor Poli

Debut fericit pentru Ţicleanu
Aurel Ţicleanu s-a aflat în tribune la partida de ieri, el fiind noul director tehnic al formaţiei braşovene. "Era un joc foarte important pentru Corona, pe care trebuia să îl cîştigăm. Nu cred că arbitrajul a influenţat în vreun fel rezultatul. Ambele echipe şi-au văzut de joc şi a ieşit un spectacol frumos", a spus Ţicleanu la final

Dina în pericol
Evoluţiile lui Mihai Dina l-au dezamăgit profund pe tehnicianul lui Poli, acesta fiind extrem de supărat şi după meciul cu Corona Braşov. "Sînt dezamăgit de evoluţiile lui, iar de fiecare dată cînd discut cu el îmi spune că totul este în regulă. Nu ştiu ce se întîmplă cu el, dar nu sînt deloc mulţumit", a explicat Vali Velcea.

Velcea: "Nu mai merge nimic"
Antrenorul lui Poli s-a arătat dezamăgit de rezultat la finalul partidei. "Nu mai merge nimic. Probabil am pierdut una din marile şanse de a termina pe locul 1, dar fără să mă scuz sau să fugim de vină, această partidă a fost decisă de arbitraj. Sper să ne regăsim ritmul de joc în partidele următoare", a spus Vali Velcea.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
dereu
dereu  •  27 Aprilie 2013, 14:59

velcea nu e antrenor ..poate nu e cel mai potrivit..

ovi81ugw
ovi81ugw  •  09 Aprilie 2013, 09:25
Postat de reality pe 07 Aprilie 2013, 13:25

ah, sa nu uit.. chestia aia cu Recasul e praf in ochi care asa va ramane oriunde s-ar afla aceasta echipa. Eu zic ca o echipa mai curata a Timisoarei decat asta din Liga 2 nu se poate gasi. Cel mai bine ar fi sa se reuneasca conducerile celor 3 echipe ale Timisoarei, sa-si bage picioarele in apa rece si sa gandeasca pentru acest oras, sa puna la punct o strategie comuna. Echipa asta din Liga 2 e curata si s-a profitat de pozitia Recasului care nu avea bani si logistica sa continue in Liga 2 si apoi sa traga pentru Liga 1. Deci oricine critica infiintarea acestei echipe o face degeaba. Ar fi bine ca toti oamenii de fotbal din oras sa ajute cu idei macar la promovare, sa lase orgoliile.

asa e corect, sa va bateti la promovare ,nu sa luati locul rocarului in liga 1 voi nu aveti identitate bai...ba poli aek (rocar), ba politehnica ,ba fc, ba acsu, ba poli(recas)

gemminy55
gemminy55  •  08 Aprilie 2013, 10:29
Postat de ioan1964 pe 06 Aprilie 2013, 21:51

NEPUTINTA NU SE RECUNOASTE ,ARBITRAJUL ESTE DE VINA! LASA-NE VELCEA ,DUTE LA RECAS!

UT-istii vorbesc de RECAS? au uitat pe semne ca de fapt UTA a decedat de multi ani in liga 3a,au uitat ca de fapt UTA nu e UTA e FORTUNA COVACI,O echipa dintr-un sat cu 200de numere ce au promovat dindule denumirea de UTA sa joace de fapt sub numele asta in ARAD,o localitate mai mare ca satul COVACI cei linga oras la citiva km,si atunci?AC RECAS NU E POLI dar,nici COVACI nu e UTA! si nici UNIREA SINICOLAUL MARE nu e ASA TG MURES!ca POLI TM merge prost e adevarat dar si ca toti se uita cu ciuda la TIMISOARA din 89 se vede limpede!oricum am aratat fotbal spectacol in liga 1 si am fost cea mai curata echipa!am fost mindria vestului iar azi toti arunca cu noroi spre timisoara!asta e romanul!!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează