FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

S-au întors în timp » Rapid revine la situaţia de acum 16 ani! Ce decizie au luat azi giuleştenii

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 mai 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 28 mai 2014 13:47

Problemele de la Rapid continuă să se agraveze. Conducerea şi restul angajaţilor din cadrul admnistraţiei clubului Rapid şi-au mutat birourile la Stadionul Giuleşti-Valentin Stănescu din cauza sistării utlităţilor la baza sportivă Pro Rapid.
Potrivit Mediafax, această decizie s-a luat ca urmare a datoriilor către companiile Enel şi Apa Nova, care au sistat furnizarea acestor servicii încă de pe 19 mai. Datoriile clubului către furnizori s-ar ridica la 20.000 de lei.

În aceste condiţii, conducerea a luat decizia de a muta birourile la Stadionul Giuleşti-Valentin Stănescu. De altfel, lotul de jucători a efectuat în ultima perioadă antrenamentele numai pe stadion, dat fiind faptul că terenul de la Pro Rapid a devenit impracticabil în lipsa apei.

Birourile administraţiei clubului de fotbal revin la stadion după aproximativ 16 ani. În 1998, proprietarul FC Rapid de atunci, George Copos, muta administraţia şi sediul de la Stadionul Giuleşti la baza sportivă Pro Rapid ca urmare a solicitării antrenorului Mircea Lucescu.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (74)
plischi
plischi  •  29 Mai 2014, 06:09

citesc titlurile si-atat. mai mult nu-mi permite mister google, cu reclamele sale care nu parasesc monitorul nici daca-l spargi!

endervisa
endervisa  •  28 Mai 2014, 22:58
Postat de dangp pe 28 Mai 2014, 22:35

Ce sa inteleaga alde darkerscaca si acolitii? Parerea stelistilor este zero pt. Rapidisti. Din cauza asta noi cantam: "Cand venim pe stadion... Noi cantam neancetat... Steaua este ...!

din cauza suporterilor la ca tine, care sunt mai preocupati sa ii injure pe altii decat sa isi sustina propria echipa s'a ajuns unde s'a ajuns cu Rapidul si cu bataia asta de joc din Romania care se numeste Liga 1. In loc sa te rogi sa iti mearga tie bine, romanul se roaga si incearca sa fac tot posibilul sa ii mearge celuilalt rau. Suntem de tot rasul si ne meritam soarta.

endervisa
endervisa  •  28 Mai 2014, 22:51
Postat de robotzel pe 28 Mai 2014, 22:33

pai stai ca eu nu inteleg ceva. au un plan de reorganizare in care trebuie sa plateasca datoriile si ei fac altele? pai cum dracu a fost aprobat acest plan? nu cumva la bocanc politic?

furnizorii nu au cum sa sisteze utilitatile unei societati aflate in insolventa... ceva e putred la mijloc... oricum si eu as fi putut sa preiau rapidul si sa nu platesc nimic pana acum... asa se intampla cand unii au preluat clubul doar pentru publicitate si as creste cifra de afaceri... penibili. Mai bine in div a 5 a cu un nou rapid decat sa isi mai bata asa joc de suporteri si de fotbalisti... respect si responsabilitate 0. Sunt curios daca lor le'ar conveni ca afacerilor lor sa mearga, dar sa nu incaseze nici macar un leu. oricum, orice nas isi are nasul asa ca trebuie sa avem putina rabdare si toti vor primi ce merita.

Vezi toate comentariile (74)
Comentează